ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης στο PRESSARIS: «Δεν μας ξεγελάει η 3η θέση. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος – Δεν ξεχνάμε τον Γιώργο»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α, μετά και το πέρας της 4ης αγωνιστικής, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ικανοποίηση στις «κίτρινες», οι οποίες, ωστόσο, φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Το ίδιο και τα στελέχη του τμήματος, επιμένοντας πως στόχος της ομάδας τους είναι πρώτα απ΄ όλα η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε στο PRESSARIS για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή, με τον οποίο ο ίδιος δούλεψε μία χρονιά μαζί του στο Ανατόλια και στη συνέχεια αμφότεροι πήραν την απόφαση να έρθουν στο Άρη.

Για την πορεία της ομάδας: «Από την αρχή της χρονιάς λέμε πως θα προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και θα διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει σε κάθε παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, λοιπόν, μετράμε τέσσερις νίκες, πιστεύουμε στις ικανότητα των αθλητριών μας και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΟΠΕΡ. Γίνεται μία πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις τόσο από τον κόουτς μας, Δημήτρη Σολκίδη όσο και από τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Γκιόση».

Για την ομάδα του Ρεθύμνου: «Το Ρέθυμνο είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε το 100% για να συνεχίσουμε με νίκες. Οι στόχοι από την αρχή ήταν να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή. Δεν θα πρέπει να μας ξεγελάει η 3η θέση. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι, αφού ούτως ή άλλως το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

Για τον Γιώργο Περσιανλή: «Πέρασαν δύο χρόνια, που συνέβη το τραγικό αυτό συμβάν για τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά όσα χρόνια και εάν περάσουν, θα είναι πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας. Και αυτό γιατί πέρα από καλός προπονητής ήταν και ένας εξαίρετος άνθρωπος, που είχε τον σεβασμό και την αγάπη όλων», τόνισε, γα να συμπληρώσει:

«Δυστυχώς, η μοίρα εκείνο το βράδυ του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και ο κόουτς δεν είναι πια μαζί μας. Εμείς από τη μεριά μας, τον έχουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας, γι΄ αυτό το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να του αφιερώσουμε την τελευταία νίκη επί του Πορφύρα».

To Top