ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιαννάκης: “Παίκτες και κόσμος δίνουν την καρδιά τους για να μείνει ζωντανός ο Άρης”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με την Μπεσίκτας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως τόνισε αρχικά: “Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μετά την ήττα που είχαμε με τον Κολοσσό. Η Μπεσίκτας είναι φτιαγμένη για να κερδίσει το τουρκικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ, πάλεψαν πολύ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε, ελέγξαμε τον αγώνα σε όλη τη διάρκειά του, ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Δεν πανικοβληθήκαμε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν. Τα παιδιά χρειάζονται προπόνηση. Ο Ντουβιέ σε 20 λεπτά πήρε 11 ριμπάουντ, θα μας βοηθήσει”.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην χαμένη ευκαιρία των κιτρινόμαυρων: “Χάσαμε την ευκαιρία στα 6’’ με τον Τσαϊρέλη… αλλά και στη παράταση ένα κρίσιμο σημείο ήταν όταν έκαναν λάθος οι διαιτητές, δεν έδωσαν τη μπάλα για μας και δεχθήκαμε τρίποντο με τον Στρόμπερι”.

Για τη διαχείριση του αγώνα και τον κόσμο είπε: “Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε 45 λεπτά με το ρόστερ που έχουμε. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και στήριξε την ομάδα. Όλοι δίνουν την καρδιά τους για να κρατήσουν τον Άρη ζωντανό. Θα προσπαθήσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια να κερδίσουμε, θα δούμε…”.

Ρωτήθηκε για τη διαφορά στις βολές ανάμεσα σε Άρης και Μπεσίκτας και απάντησε: “Τόσο μεγάλη διαφορά στις βολές πάντα παίζει ρόλο, γιατί είναι διαφορετικό να σουτάρεις βολές από το να σουτάρεις υπό πίεση. Αισθάνομαι λίγο άβολα. Είναι μεγάλη η διαφορά για τον τρόπο που παίζουν οι αντίπαλοι. Το χαϊλάιτ του Τσάμπιονς Λιγκ (την τάπα του Μποχωρίδη στον Στρόμπερι) το σφύριξαν φάουλ. Τέτοιες φάσεις προβάλουν το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω πως σφυρίχθηκε το αυτό το φάουλ” και πρόσθεσε: “Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το χαρακτήρα των παιδιών. Από αυτό όλο θα έχει κέρδος ο Άρης, αρκεί αυτή η αγκαλιά του κόσμου να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και αξίζει τον κόπο ο κόσμος να τα κάνει ακόμα πιο μεγάλη αγκαλιά. Μπορεί να απογειώσει ανθρώπους και να βάλει πρόβλημα στους αντιπάλους. Αξίζει στα παιδιά να είναι γεμάτο το γήπεδο στο επόμενο ματς. Είναι παίκτες μιας ομάδας που έχει προβλήματα, είναι η καθημερινότητά τους και εμείς τους θέλουμε δυνατούς”.

To Top