Γιαννάκης: “Το γυναικείο τμήμα του Άρη κρατάει τη σημαία ψηλά”

Για τη μεγάλη πρόκριση του Άρη που ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες μίλησε ο Γιάννης Γιαννάκης.

Ο τιμ μάνατζερ του γυναικείου τμήματος των κιτρινόμαυρων σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Ερασιτέχνη είπε τα εξής:

“Καταλάβαμε σήμερα ποια είναι η ουσία του golden σετ. Κάναμε ίσως την χειρότερη φετινή εμφάνιση μας. Αλλά είχαμε κερδίσει το δικαίωμα στην πρόκριση, τόσο από την φετινή πορεία μας, όσο και με την καθαρή νίκη μας στην έδρα της Θέτιδας. Πήγαμε το παιχνίδι στο χρυσό σετ, όπου εκεί ήμασταν και πιο τυχεροί. Πήραμε μια πρόκριση-άθλο αν αναλογιστεί κανείς τα μπάτζετ των υπόλοιπων. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, αν και πολλοί δεν το πίστευαν, εμείς βλέπαμε κάτι παραπάνω” σημείωσε αρχικά.

Για την επιτυχία και το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση:

“Σημαίνει πολλά. Ο Άρης στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών, βγήκε στην πρώτη τετράδα. Είναι το τμήμα του Ερασιτέχνη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο ψηλά σε βαθμολογική θέση. Το γυναικείο τμήμα του Άρη κρατάει την σημαία ψηλά! Δεν ήταν εύκολη χρονιά για εμάς. Στα αγωνιστικά ήμασταν μια χαρά. Όμως, η αρχηγός μας έχασε τον πατέρα της 3 μέρες πριν την προετοιμασία. Εγώ έχασα την μητέρα μου, η Ειρήνη Τσομπανίδου τον πατέρα της. Θέλω να αφιερώσω μέσα από την καρδιά μου τη νίκη, στην αρχόντισσα μου, τη μητέρα μου, την Μαρία, που δεν είναι κοντά μας. Στον Χαράλαμπο, τον πατέρα της Δρακουλίδου και στον Άγγελο, τον πατέρα της Τσομπανίδου. Είμαι σίγουρος ότι σήμερα μας βοήθησαν από ψηλά για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση έστω και στο τάι μπρέικ. Ο Άρης συνεχίζει”.

Για τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό:

“Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί αλλά και στην αρχή κανείς δεν μας περίμενε. Δεν μπορεί κανείς να υποτιμάει τον Άρη της Τετάρτης. Ο σημερινός Άρης δεν ήταν καλός”.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τη Θέτιδα Βούλας η σελίδα Άρης Women volleyclub προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση:

“Νίκη “χρυσάφι” στο Golden Set για την ομάδα μας επί της Θέτιδας και πρόκριση στις καλύτερες τέσσερις ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μια πρόκριση που μας δίνει το εισιτήριο για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης χρονιάς, μια πρόκριση που αυτή η ομάδα ανθρώπων και αθλητριών την άξιζε και με το παραπάνω. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στον ημιτελικό πρωταθλήματος ενάντια στον Ολυμπιακό την Μ.Τετάρτη στον Πειραιά. Συνεχίζουμε! Τα καταφέραμε!”

 

To Top