ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιαννάκης: “Το καλύτερό μας εκτός έδρας παιχνίδι”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την συμπεριφορά που είχαν και άφησε την αιχμή του για την πολύ κακή διαιτησία που για άλλη μια φορά είχε ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, και για μας και για τον Πανιώνιο. Κυρίως για τον Πανιώνιο, όσον αφορά την χρονιά, αλλά ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που θα παλέψει και δεν σταματάει να πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση κι αυτό το ξέραμε από την αρχή. Είναι ομάδα που πιστεύει ότι εδώ μέσα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε κι γι’ αυτό έπρεπε οι παίκτες να είναι πολύ συγκεντρωμένοι.

Δεν καταφέραμε στην αρχή να έχουμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε τον Γιάννη (Αθηναίου) που ήταν τραυματίας και προσπαθήσαμε μήπως αντέξει, για να μας βοηθήσει λίγο, αλλά τελικά δεν μπορούσε, φαινόταν από τις κινήσεις του. Θα τον περιμένουμε να γίνει τελείως καλά”, και πρόσθεσε: “Ο Πανιώνιος ξεκινάει πάντα δυνατά, εκβιάζει το παιχνίδι, σε πιέζει, προσπαθεί να σου χαλάσει το μυαλό. Εμείς επιστρέψαμε όμως στο παιχνίδι και στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγχαμε το σκορ εκτός από ένα διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου και πάλι μπήκαμε λίγο χωρίς συγκέντρωση, δεχθήκαμε εύκολους πόντους και έτσι γύρισε το παιχνίδι, χωρίς ο Πανιώνιος να πάρει διαφορά. Τα παιδιά ήθελαν πολύ, είχαν καλές συνεργασίες και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί νομίζω ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι εκτός έδρας φέτος…”.

Άφησε την αιχμή του για την διαιτησία των Πηλοϊδη, Παναγιώτου, Γεωργιάδη λέγοντας πως “χωρίς να θέλω να πω ότι ο Πανιώνιος δεν έπαιξε πολύ καλά και δεν είναι ομάδα που αξίζει με την πρόοδο που έχει να πετύχει τους στόχους του, δε νομίζω ότι οι διαιτητές είχαν τα ίδια κριτήρια και στις δύο μεριές του γηπέδου. Δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι. Και σε άλλα παιχνίδια έχει συμβεί. Ελπίζω στο μέλλον να βρούμε καλύτερη αντιμετώπιση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι και απέδειξαν ότι έχουν ποιότητα και δυνατότητες να παίξουν καλύτερο μπάσκετ”.

 

To Top