Γιαννίτσης: “Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, βάζω τα δυνατά μου για να επανέλθω 100%”

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης είναι ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του Άρη. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς, όμως δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε, δούλεψε και πλέον είναι έτοιμος να μπει ξανά στην ομάδα!

Ο αμυντικός των κίτρινων μίλησε στο novasports.gr για όλα όσα έζησε…

 -Μιχάλη, έχεις επανέλθει εδώ και κάποιες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την περιπέτεια που πέρασες. Θα την θυμηθείς μαζί μας;

« Ναι, ήταν  ένα δύσκολο διάστημα για μένα. Ολο το καλοκαίρι και λίγο από την περυσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκα από έναν σοβαρό τραυματισμό. Τώρα όμως έχω επανέλθει κανονικά, 100%, βέβαια είναι δύσκολο ακόμα να βρω τον παλιό μου ρυθμό, αλλά βάζω τα δυνατά μου»

-Τι σκεφτόσουν όλη εκείνη την περίοδο;

« Τίποτα, έκανα υπομονή, δεν έφευγα από το στόχο μου, διότι κάτι διαφορετικό δεν μπορούσα να κάνω».

-Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, όμως δείχνει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είναι έτσι;

« Είναι γεγονός ότι έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα. Προσπαθούμε όμως με την έλευση του νέου προπονητή να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει, να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο εαυτό. Εχουμε σταθεί και λίγο άτυχοι, όμως από παιχνίδι σε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι και βελτιωμένοι».

-Με τον Πανιώνιο πως τα βλέπεις τα πράγματα;

« Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό, δεν έχουμε άλλα περιθώρια, ξέροντας πως παίζουμε σε μια καλή έδρα».

-Οι εντυπώσεις σου από τον κ. Μιλίνκοβιτς;

«Κάνει πολύ καλή προπόνηση, δίνει έμφαση στη κυκλοφορία της μπάλας, στην τακτική, στην αμυντική λειτουργία όπου εμφανίζουμε τα περισσότερα προβλήματα, κατά την άποψή μου και καταλαβαίνουμε αυτά που θέλει να μας περάσει».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top