Γιαννίτσης: «Θα δώσουμε τα πάντα για το διπλό» (video)

Το «διπλό» που θα σημάνει την πρώτη νίκη του Άρη στη φετινή Σούπερ Λιγκ είναι ο στόχος του Άρη στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι κίτρινοι που κρατούν τα θετικά από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ προετοιμάστηκαν σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννίτση σωστά και ανυπομονούν να παραταχθούν κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Μιχάλη, επανέρχεστε στο πρωτάθλημα, κόντρα στην ΑΕΚ, μετά τα ενθαρρυντικά μηνύματα που στείλατε απέναντι στον ΟΦΗ.

«Πράγματι, στο ματς με τον ΟΦΗ, μπορώ να πω ότι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία, αλλά σταθήκαμε άτυχοι γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο. Τώρα ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ όπου στόχος μας είναι η νίκη και θα δώσουμε τα πάντα για να την πετύχουμε. Προετοιμαστήκαμε σωστά όλη την εβδομάδα και περιμένουμε πως και πως αυτό παιχνίδι».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κρατήσετε από το ματς με τον ΟΦΗ, το οποίο θα «χρησιμοποιήσετε» στο ΟΑΚΑ;

«Είχαμε πολύ καλή συνοχή αμυντικά, ενώ δημιουργήσαμε και ορισμένες προϋποθέσεις για γκολ στο α΄ ημίχρονο. Το θέμα, βέβαια, είναι να μπορέσουμε να τις εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να σκοράρουμε».

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ πως το περιμένεις;

«Έτσι όπως φαίνεται δεν μπορούν, πλέον, να πρωταγωνιστήσουν αυτές οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Παρά ταύτα δεν παύει να είναι μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Στόχος δικός μας είναι φύγουμε με το διπλό!».

Τη φετινή πορεία του Άρη με τα πολλά νεαρά παιδιά στο ρόστερ, μεταξύ των οποίων και εσύ, πως την οραματίζεσαι;

«Είναι μια ευκαιρία που μας δόθηκε. Από εκεί και πέρα ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο, να βοηθήσει την ομάδα και ν’ αρπάξει φυσικά την ευκαιρία».

Από τη στήριξη του κόσμου είσαι ικανοποιημένος;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη στήριξη που μας παρέχει ο κόσμος. Βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι είναι δίπλα μας και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Μάκης Κατσαβάκης…

«Ένας προπονητής ο οποίος στηρίζεται στη πειθαρχία. Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις στη τακτική, στη φυσική κατάσταση, τομείς στους οποίους δίνει πολύ βάρος».

Είναι ο προπονητής που ταιριάζει στον Άρη των πολλών νεαρών παιδιών;

«Ταιριάζει, γιατί μπορεί να αναδείξει το κάθε παιδί, παίρνοντας το 100% απ’ αυτό».

Ο προσωπικός σου στόχος; Τα όνειρά σου με τον Άρη;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα και να μπορέσω να την βοηθήσω».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννίτση στην κάμερα της NOVA

To Top