ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννακίδης: «Μίλησε η ποιότητα Ελλήνων και ξένων παικτών του Άρη»

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης, που αγωνίζεται στην Καβάλα και το Σάββατο αντιμετώπισε τον Άρη, μίλησε για το πώς είδε την εν λόγω αναμέτρηση, τα λόγια του προπονητή του, Στιβ Γιατζόγλου, αλλά και την φετινή ομάδα των «κίτρινων».

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι για εμάς γιατί ο Άρης πήρε μια διαφορά 14 πόντους, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όμως, στο τέλος μίλησε η ποιότητα, όχι μόνο των ξένων παικτών του Άρη, αλλά και των Ελλήνων. Για παράδειγμα ο Βασίλης Ξανθόπουλος έκανε πολλά κλεψίματα και βοήθησε την ομάδα του».

Για το αν παρακολούθησαν παιχνίδια του Άρη: «Ο Άρης είναι πλήρης ομάδα και χτίστηκε για να παίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό φάνηκε και στην Ευρώπη που ο Άρης αποκλείστηκε στο τέλος. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι να παίζουμε τρία παιχνίδια την ίδια εβδομάδα. Οι τραυματισμοί, το ταξίδι που είχαμε από την Αθήνα και ο καλός Άρης, έπαιξαν ρόλο για το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν πως ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα».

Για τα λόγια του προπονητή Γιατζόγλου μετά το παιχνίδι: «Μας έδωσε συγχαρητήρια για τον τρόπο που παλεύουμε τα παιχνίδια, αλλά μας είπε πως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη μάχη. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε αν κρατηθούμε στην κατηγορία. Η αλήθεια είναι πως η σωτηρία μας εξαρτάται και από αποτελέσματα άλλων ομάδων».

Για το πρωτάθλημα που είναι τριών ταχυτήτων: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θεωρώ πως θα δώσουν μάχη για τον τίτλο. Από εκεί και πέρα, Άρης και ΑΕΚ θα παλέψουν για την 3η θέση. Φέτος, είναι πολύ όμορφο το πρωτάθλημα γιατί δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή είναι κομβικό για την 3η θέση. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω, αλλά θεωρώ αν δεν κάνει άλλη «γκέλα» θα βγει έκτος και θα παλέψει για την 3η θέση. Μέχρι το τέλος, όλο το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον».

To Top