Γιαννακόπουλος σε παίκτες: “Αν χάσετε το πρωτάθλημα, να σηκωθείτε να φύγετε όλοι”!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το “παρών” στην πρώτη προπόνηση μετά το “μπρέικ” του Ολυμπιακού, για να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Τα παράπονά του ήταν έντονα, κι αποτυπώθηκαν στις ατάκες που είπε προς τους παίκτες: “Αποκλειστήκατε από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, την Ρεάλ Μαδρίτης στην EuroLeague. Δεν σας είπαμε τίποτα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της τελευταίας δεκαετίας. Αν το καταφέρετε και αυτό να σηκωθείτε να φύγετε όλοι“!

Δεν περιορίστηκε σε αυτά βέβαια αφού τόνισε πως “τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους και όχι με προσωπικά ρεκόρ και διακρίσεις”, για να προσθέσει πως “δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να τελειώνετε έναν τελικό χωρίς να έχετε κάνει ούτε ένα φάουλ. Αυτό δείχνει πολλά“.

Ο εκνευρισμός για την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας είναι μεγάλος, αποτυπώθηκε από νωρίς το πρωί με την είδηση περί προστίμου σε περίπτωση απώλειας του τίτλου, για να ακολουθήσει η “έκρηξη” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν από την έναρξη της προπόνησης.

To Top