Γιαννιώτας: “Ο κόσμος του Άρη περίμενε πολλά απο εμένα…”

Ο Γιάννης Γιαννιώτας επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και ως τέτοιος παραχώρησε συνέντευξη στο “Αρκαδία 93.8”.

Στον πρώην “κίτρινο” δεν θα μπορούσαν πέρα του Αστέρα Τρίπολης να λείψουν ερωτήσεις που αφορούσαν φυσικά τον Άρη. Ο νεαρός φορ μίλησε για την πίεση που ένιωθε στον Άρη, ενώ κλήθηκε να διαλέξει τις κορυφαίες στιγμές φορώντας τα “κίτρινα”.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τον Άρη: «Ο κόσμος περίμενε πολλά από εμένα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, στη Θεσσαλονίκη, όποιος ζήσει, καταλαβαίνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Όταν ο βασικός του αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πάει καλά, ε ο κόσμος θα σου βγάλει πίεση. Όταν είσαι μικρός και τρως τη γιούχα από τον κόσμο, είναι άσχημο, αλλά είναι και μεγάλο μάθημα».

Για την κορυφαία στιγμή της καριέρας του: «Το πρώτο γκολ με τον ΟΦΗ, 10η αγωνιστική. Το ήθελα πάρα πολύ, ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε καλά και ήταν καταπληκτική στιγμή για μένα. Είχαμε παίξει και με τον Αστέρα, σε εκείνο το 5-1. Λες και παίζαμε με δώδεκα παίκτες. Ο Τάτος σούταρε τη μπάλα στο παράθυρο από τα 40 μέτρα. Περίεργη η κατάσταση τότε στον Άρη. Εγώ έχω χαρίσει λεφτά στον Άρη. Υπήρχε πολύ άσχημη λογική στην ομάδα. Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα».

To Top