Γιαννιώτας: “Αν και αργά η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της” (video)

Ο Άρης έχει κάνει βήματα προόδου σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά πρέπει να αρχίσει να μαζεύει και βαθμούς και αυτό ουσιαστικά παραδέχτηκε και ο Γιάννης Γιαννιώτα που μίλησε για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο νεαρός επιθετικός υπογράμμισε αρχικά στην κάμερα της NOVA πως “είναι σημαντικό αυτό το ματς για εμάς, γιατί δίνουμε σε σειρά τα παιχνίδια. Είναι ένας αντίπαλος τον οποίο τον γνωρίζουμε, διότι παίξαμε μαζί του πριν από 10 ημέρες. Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Όλα θα πρέπει να τα κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς” και όταν ρωτήθηκε για την ανοδική πορεία του Άρη εσχάτως παραδέχτηκε πως “η ομάδα φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματά της, αν και αργά! Πιστεύω όμως πως με τη σωστή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας”.

Μετά από μια σειρά εκτός έδρας αγώνων η ομάδα επιστρέφει στην έδρα της και ο Γιαννιώτας τόνισε πως “επιτέλους θα παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί είναι η μεγάλη δύναμή μας!”.

Ο ίδιος δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού “αλλά πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα αδύνατα- δυνατά για να κερδίσουν το ματς. Περιμένω να δω ένα σκληρό παιχνίδι, δυνατό και μακάρι να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος. Είναι καλό που παίξαμε πριν από 10 ημέρες μαζί τους, γιατί τώρα τους ξέρουμε και εμείς και ο καινούριος προπονητής που έχει έρθει στην ομάδα, οπότε όλα αυτά θα είναι στα υπέρ μας”.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στην κάμερα της NOVA

To Top