Γιαννιώτας: «Δεν έχω υπογράψει πουθενά» – Υπάρχει ρήτρα για 200.000 ευρώ!

Την ώρα που ο Γιάννης Γιαννιώτας αποτελεί το κεντρικό στα σενάρια που τον θέλουν να οδεύει στον Ολυμπιακό, ο ίδιος είναι κατηγορηματικός μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, διαψεύδει τα σενάρια αυτά και προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στην παραφιλολογία!

Ο ίδιος ο επιθετικός του Άρη βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων στη Δανία. Σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί στο φιλικό του περιβάλλον και δημοσιεύει η ιστοσελίδα sport2310.gr καταρρίπτει τα… μεταγραφικά σενάρια!

«Δεν έχω υπογράψει πουθενά, δεν γνωρίζω τίποτα» φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε όσους τον παίρνουν στο τηλέφωνο ή το ρωτούν για το μέλλον του. Και δεν είναι λίγοι… Είναι χαρακτηριστικό ότι το τηλέφωνό του έχει… σπάσει από γνωστούς φίλους με μόνιμο ερώτημα: «έκλεισες στον Ολυμπιακό»;

Όπως σημειώνει ο 18χρονος επιθετικός του Άρη: «Είμαι εδώ και 20 μέρες με την Εθνική Ελπίδων και δεν γνωρίζω το παραμικρό. Καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με τον Άρη…».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS είναι υπαρκτή η ρήτρα των 200.000 ευρώ στο συμβόλαιο του Γιαννιώτα. Με αυτό το ποσό μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να τον αποκτήσει, εφόσον το καταβάλλει στον Άρη! Γεγονός που γεννάει ερωτηματικά. Την στιγμή που υπάρχουν ρήτρες 800.000 ευρώ και 900.000 ευρώ σε παίκτες όπως ο Τόχα ή ο Σανκαρέ, πώς είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο, όπως είναι ο Γιαννιώτας, το πλέον ελπιδοφόρο αγωνιστικό μέρος της ομάδας, να υπάρχει η συγκεκριμένη ρήτρα;

H επίσημη άποψη αναφέρει ότι μπάι-άουτ στην ουσία έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές με βάση το ύψος των συμβολαίων τους. Για να ενεργοποιηθεί όμως το όποιο μπάι-άουτ θα πρέπει να συναινέσουν ομάδα και παίκτης. Αυτά προς το παρόν… Θα επανέλθουμε ότι νεότερο.

 

 

To Top