Γιαννιώτας: «Δεν θα κινδυνέψουμε, παρά τα όσα λέγονται…»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι βέβαιος πως ο Άρης θα βρει τα πατήματα του και μαζί τον τρόπο να παίρνει τους τρεις βαθμούς ώστε να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό. Ο επιθετικός των κίτρινων τόνισε πως σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος σκοράρει.

Ο Γιαννιώτας μίλησε στην κάμερα της «NOVA» όπου δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι με τον Αστέρα:  «Έχω πει αρκετές φορές πως σημασία δεν έχει ποιος βάζει το γκολ αλλά να παίρνει η ομάδα τους βαθμούς. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε πάλι, δώσαμε το 100% αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Ελπίζω πως θα βρούμε τα πατήματα μας, τις ψυχικές δυνάμεις για να κρατάμε το υπέρ μας σκορ και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς» και πρόσθεσε: «Δώσαμε όρκο νίκης στα αποδυτήρια και πως θα δώσουμε το 100% . Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να πει πως δεν δίνουμε το 100%. Από δω και πέρα θα δουλέψουμε με τον νέο μας προπονητή πάνω στις αδυναμίες μας και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Ερωτηθείς για την αλλαγή προπονητή επεσήμανε: «Όταν αλλάζει ένας προπονητής οι παίκτες δίνουν κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω πως με τους προηγούμενους προπονητές υπήρχε κάποιο πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια».

Καταλήγοντας έστειλε το μήνυμα πως ο Άρης δεν πρόκειται να μπει σε περιπέτειες: «Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να αφήσουμε αυτά που λένε περί Β΄ Εθνικής γιατί δεν νομίζω πως  υπάρχει τέτοια περίπτωση για μας. Ελπίζω πως θα βρούμε τα πατήματα μας και θα κάνουμε μια καλή πορεία».

To Top