Γιαννιώτας: “Είμαι παίκτης του Άρη και θα μπω για να κερδίσω!” (video)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας υπό μία έννοια είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον αυριανό αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, καθώς τα αθηναϊκά σενάρια τον έφερναν… λίγο έξω από τα Σπάτα. Ο ίδιος και σήμερα τόνισε πως είναι παίκτης του Άρη και θα μπει αύριο για να κερδίσει, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του “κολλητού” του, Γιώργου Κατίδη!

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στην κάμερα της NOVA:

Γιάννη, το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι και αρχίζει με ντέρμπι για τον Αρη..

«Σίγουρα είναι ντέρμπι, γιατί και οι δύο ομάδες προερχόμαστε από δύο όχι καλά αποτελέσματα. Εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ, ένα ντέρμπι και θέλω να πιστεύω το καλύτερο.».

Είναι δύο ομάδες που μοιάζουν…

«Μοιάζουν πολύ! Πολλά νέα παιδιά, αυτό, δηλαδή, που έπρεπε να γίνει πριν από χρόνια, γίνεται τώρα. Η ΑΕΚ έχει παίκτες που είναι πολύ μικρότεροι από τους δικούς μας, διότι εμείς έχουμε κάποια εμπειρία παραπάνω, έχοντας  στις τάξεις παίκτες όπως ο Παπαζαχαρίας, ο Καζναφέρης, ο Καπετάνος ή ο Βελλίδης. Πιτσεύω, λοιπόν, πως θα έχουμε καλύτερη παρουσία στο ματς».

Τι μπορεί να κρατήσει ο Αρης από το ματς με τον ΟΦΗ;

«Είχαμε θέληση για τη νίκη, τρεξίματα και ότι θέλαμε παραπάνω το ματς. Δεν υπάρχουν μυστικά και κόλπα. Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη στα 90 λεπτά, κερδίζει το ματς».

Για σένα είναι ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι, λόγω της παραφιλολογίας που υπήρξε όλο το καλοκαίρι με πιθανή μετακόμισή σου στην ΑΕΚ;

«Για μένα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Εγώ είμαι παίκτης του Αρη και θα μπω την Κυριακή για να κερδίσω. Δεν ξέρω τι λέγανε για μένα και την ΑΕΚ, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και όπως είπα για να κερδίσω».

Πως το αντιμετώπισες αυτό το σήριαλ;

«Το αντιμετώπισα, όπως το αντιμετωπίζουν όλοι πιστεύω. Επειδή γράφονταν συνέχεια διαφορετικά πράγματα για μένα, από μια στιγμή και πέρα δεν άκουγα και δεν πίστευα τίποτα! Κυριολεκτικά έκλεισα τ΄ αυτιά μου, τα κινητά, τα πάντα και αφοσιώθηκα μόνο στη προπόνηση».

Πάντως «ενόχληση» από την ΑΕΚ, υπήρξε.

« Δεν υπάρχει η λέξη ενόχληση. Απλά κάποια ομάδα εκδηλώνει ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή και τίποτα παραπάνω».

Τα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού είχαν δύο κεντρικά πρόσωπα. Το δικό σου και του Κατίδη τον οποίο θα συναντήσεις την Κυριακή..

«Ο Κατίδης είναι κολλητός μου και θα τον συναντήσω. Όπως και ο Μπουγαϊδης. Ελπίζω να έχουν ένα καλό παιχνίδι και μακάρι να πάνε καλά τα παιδιά».

Η ομάδα θα έχει νέα πρόσωπα. Τον Αγκάνθο, τον Πουλίδο, τον Κοέλιο πιο έτοιμο. Τι μπορείς να πεις στον κόσμο;

«Καταρχήν, εκ μέρους όλης της ομάδας, θέλω να ευχαριστήσω στον κόσμο, γιατί τη συμπαράσταση που μας έδειξε στο ματς με τον ΟΦΗ δεν την περιμέναμε. Να έχει τόσο κόσμο το γήπεδο, με την ομάδα να έχει τόσα προβλήματα.. Μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορούμε να πούμε. Ελπίζω να καταφέρουμε να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη!»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στη NOVA

To Top