Γιαννιώτας: «Είμαστε Άρης, πάμε για νίκη στο Καραϊσκάκη»!

«Δεν φοβόμαστε κανέναν, θα πάμε να κερδίσουμε μέσα στο Καραϊσκάκη»! Με τον νεανικό του ενθουσιασμό, ο Γιάννης Γιαννιώτας έδειξε πώς ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε αρχικά για την ψυχολογική ανάταση της ομάδας: «Είμαστε χωρίς ήττα εδώ και πολύ καιρό και αυτό βοηθά. Έχουμε ανέβει ψυχολογικά όλοι οι παίκτες. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, ώστε να προλάβουμε το τρένο των πλέι οφ. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στην πεντάδα και δεν κοιτάμε ποιος είναι από πάνω μας στη βαθμολογία».

Όσο για τι τους είπε στο ημίχρονο ο Μασάδο; «Μας είπε να έχουμε ηρεμία, καλή κυκλοφορία της μπάλας και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθεί η σύγκρουση στον Πειραιά, που όμως δεν τρομάζει τον Γιαννιώτα και το είπε ξεκάθαρα: Το ποδόσφαιρο είναι 90 λεπτά, 11 εναντίον 11. Δεν φοβόμαστε κανέναν Ολυμπιακό και κανέναν Παναθηναϊκό! Είμαστε Άρης και θα πάμε να κερδίσουμε μέσα στο Καραϊσκάκη»!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top