Γιαννιώτας: “Θα ήθελα να είμαι μέρα νύχτα στο γήπεδο”

Άνθρωπο που γεννήθηκε για το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον εαυτό του Γιάννης Γιαννώτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική ιστοσελίδα express.de. Ο πρώην παίκτης του Άρη μίλησε για τις πρώτες του μέρες στη Φορτούνα Ντίσελντορφ αλλά και για το είδωλο του, τον Φρανκ Ριμπερί.

Ο Γιαννιώτας μετά από μόλις δυο μέρες ξεκούρασης ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της νέας του ομάδας στην Ελβετία, δείχνοντας την μεγάλη όρεξη και διάθεση του να δουλέψει με τους καινούργιους του συμπαίκτες. “Είμαι ένας τύπος που γεννήθηκε για το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να είμαι μέρα-νύχτα στο γήπεδο”, τόνισε ενώ τον εξέπληξε η συμπεριφορά των συμπαικτών του όταν τον συνάντησαν για πρώτη φορά. “Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν με εξαιρετικό τρόπο και αυτό ήταν κάτι που με ενθουσίασε”.

Το πρόβλημα για τον 19χρονο επιθετικό είναι πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους καινούργιους του συμπαίκτες. Δεν μιλάει καθόλου γερμανικά παρά μόνο κάποια λίγα αγγλικά. Έχει αρχίσει όμως εντατικά μαθήματα για να μάθει τη γλώσσα.

Ο Γιαννιώτας δήλωσε πως το είδωλο του είναι ο Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν Μονάχου, τον θέλει να αντιμετωπίσει του χρόνου στην Μπουντεσλίγκα.

To Top