Γιαννιώτας: «Θα δώσουμε το 200%!»

Αποφασισμένος να δώσει το 200% των δυνατοτήτων του, μαζί με τους συμπαίκτες του, εμφανίζεται, ο Γιάννης Γιαννιώτας. Θεωρεί πως περιθώρια δεν υπάρχουν, πλέον, για τον Αρη και πως το ματς με τον Ατρόμητο θα πρέπει να αποτελέσει την απαρχή της ανάκαμψης της ομάδας του.

Διαβάστε τη συνέντευξή του στη NOVA:

-Γιάννη, γίνανε πολλά στον Αρη αυτή την εβδομάδα, μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Τι κλίμα επικρατεί αυτή την ώρα στην ομάδα και πως προετοιμάζεστε για το ματς με τον Ατρόμητο;

« Σίγουρα, παίζει μεγάλο ρόλο το ότι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ από τον Πανθρακικό. Νομίζω πως αυτό το γεγονός, πλήγωσε τον εγωισμό όλων μας και πλέον περιθώρια δεν υπάρχουν. Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός, όπως το λέω ακριβώς: Τελικός! Κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς, μέσα έξω και δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο να πούμε, πως και με το «Χ», είμαστε καλά. Αν θέλουμε να μην αδικούμε άλλο τους εαυτούς μας και να καταφέρουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία, πρέπει να κερδίζουμε».

-Φανταζόσουν ότι η ήττα στην Κομοτηνή, θα είχε αντίκτυπο και σε διοικητικό επίπεδο;

« Κοιτάξτε, αυτά εμάς δεν μας ενδιαφέρουν. Νομίζω πως υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να βρουν τις λύσεις. Εμείς είμαστε για το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε, δέκα φορές καλύτερα από τις προηγούμενες φορές! Τέτοιες ήττες δεν είναι του επιπέδου μας και ελπίζω να βρούμε τον καλό εαυτό που δείξαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αφήνοντας πίσω μας τις άσχημες εμφανίσεις».

-Γιάννη, ο Αρης έχει βρεθεί πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Θα τα καταφέρετε;

« Θεωρώ πως για μένα και τους συμπαίκτες μου, είναι μεγάλη πρόκληση αυτή. Πιστεύω πως θα κάνουμε το τρία στα τρία, για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Και μακάρι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να είμαστε ακόμα καλύτεροι, ώστε να έρθουν τα ανάλογα αποτελέσματα».

-Τα πόδια θα είναι βαριά και θα υπάρχει άγχος. Φοβάσαι μήπως κάτω απ΄ αυτές τις συνθήκες «πνιγούν» οι προσπάθειές σας;

« Σίγουρα, άγχος και πίεση θα υπάρχει. Διότι παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα η οποία βρίσκεται τόσο χαμηλά, κάτι το οποίο δεν το αξίζει. Ο κόσμος είναι λογικό να έχει απαιτήσεις από εμάς και εμείς τους λέμε πως θα δώσουμε το 200% για να τους κάνουμε χαρούμενους. Πρέπει να ξεχάσουμε ήττες τύπου Πανθρακικού με 4-0».

-Τον Ατρόμητο πως τον περιμένεις;

« Εντάξει, περιμένω ένα ντέρμπι, έναν τελικό. Το θέλουμε περισσότερο, όλα τα παιδιά θα δώσουν το 200%, παίζουμε στον κόσμο μας και δεν χωράει άλλη ήττα. Αλλωστε η συμπαράσταση που μας δείχνει είναι υπέραρκετή, άρα είναι στα πόδια μας να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε».

-Θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για εσάς, το ότι θα σας παρακολουθεί, όπως όλα δείχνουν, ο καινούριος σας προπονητής;

« Όταν περνάς τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου τα ξεχνάς όλα. Σκέφτεσαι μόνο το πώς θα κερδίσεις την αντίπαλη ομάδα και πως θα κάνεις χαρούμενο τον κόσμο που έρχεται να σε δει, να σε χειροκροτήσει και να φωνάξει τ΄ όνομά σου».

To Top