Γιαννιώτας και Κατίδης αφού χάρηκαν το μπάσκετ, έδωσαν υπόσχεση για νίκη επί του… ΟΦΗ

Η αγάπη τους για τον Άρη είναι δεδομένη… Οι καρδιές των Γιάννη Γιαννιώτα και Γιώργου Κατίδη χτυπούν σε κιτρινόμαυρους ρυθμούς είτε ο Άρης και οι ίδιοι παίζουν στο χορτάρι, είτε αγωνίζεται κάποια άλλη ομάδα του συλλόγου. Ποτέ δεν έκρυψαν ότι πέρα από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των κίτρινων, είναι και… φίλαθλοι της ομάδας.

Με αυτό το δεδομένο δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον αγώνα του Παλέ ντε Σπορ. Οι δυο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και έζησαν από την… πρώτη γραμμή το παιχνίδι του μπάσκετ, για να πανηγυρίσουν την νίκη επί του ΠΑΟΚ. Οι δυο νεαροί δέχθηκαν τα σχόλια των φιλάθλων του Άρη για νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο κόσμος τους ζήτησε να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να παλέψουν για την είσοδο στα πλέι οφ.

Πολλοί θυμήθηκαν το γκολ του Γιαννιώτα στο πρώτο παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ”, με το οποίο ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα αγωνιστικής κρίσης. Μοιραία, πολλά ήταν και τα σχετικά σχόλια.

Τα χαμόγελα επιβεβαίωσης και η υπόσχεση νίκης το Σάββατο, δεδομένη από τους κιτρινόμαυρους ποδοσφαιριστές, αφού χάρηκαν για την επικράτηση της ομάδας μπάσκετ. Η συνέχεια στο… χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης.

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top