Γιαννιώτας: «Ο Μασάδο θέλει να μας ενώσει» (video)

Είναι ο μεγάλος απόντας του αυριανού αγώνα με την Δόξα Δράμας. Ο Γιάννης Γιαννιώτας, σκόρερ του Αρη στη Λιβαδειά (γκολ το οποίο αναδείχθηκε με… περίπατο το κορυφαίο της 4ης αγωνιστικής) θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Καυταντζογλείου λόγω τραυματισμού…

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικό για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: « Αυτό που έχει συμβεί με εμάς τις τελευταίες αγωνιστικές είναι δύσκολο. Το πρόγραμμα είναι επίπονο. Πιστεύω όμως πως πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο ματς που έρχεται με τη Δράμα, να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και ν΄ αρχίζουμε να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο».

Για το εάν υπάρχουν σημάδια κόπωσης: « Σίγουρα υπάρχουν κάποια σημάδια κόπωσης, όμως και οι υπόλοιπες ομάδες το ίδιο πρόγραμμα έχουνε. Απλά σε εμάς λείπει το καλό αποτέλεσμα».

Για την τακτική της  Δόξας: « Το είδαμε και με τον Παναθηναϊκό στο προηγούμενο ματς πως έχει γίνει σωστή δουλειά στη Δράμα. Θα είναι, λοιπόν, ένα πολύ δύσκολο ματς και για εμάς και γι αυτούς».

Για τον κόσμο του Αρη που θα βρεθεί στο Καυταντζόγλειο: « Αυτό θα είναι στα υπέρ μας. Ο κόσμος μας, μας βοηθά πολύ σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Μανουέλ Μασάδο: « Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει να δουλέψει και θέλει να μας ενώσει για να κάνουμε μια νέα αρχή. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα». 

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιαννιώτα

To Top