ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιαννιώτας: «Πάντα κάτι το ξεχωριστό ο Άρης…»

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Άρη και νυν της ΑΕΚ, Γιάννης Γιαννιώτας, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι των δύο «κιτρινόμαυρων» χαρακτηρίζοντας τον Άρη κάτι το ξεχωριστό στην καριέρα του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναφέρεται στο facebook της ΑΕΚ: «Από την πρώτη μέρα στην ομάδα ένιωσα καταπληκτικά, δέθηκα με τα παιδιά και ζω το καταπληκτικό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια» δηλώνει ο Γιάννης Γιαννιώτας στο ηλεκτρονικό match programme για τον αγώνα με τον Άρη, το οποίο θα ανέβει αύριο το μεσημέρι στα social media και στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός… συνδέει τις δύο ομάδες, αφού ο σημερινός αντίπαλος της ομάδας μας είναι η πρώτη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. «Ημουν εκεί από τα 13 μέχρι τα 20 και η πρώτη ομάδα είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη πλευρά αυτή τη στιγμή ανήκω στην ΑΕΚ και αγωνίζομαι με τη φανέλα της» λέει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος χαρακτηρίζει «σκληρό αλλά και όμορφο» τον συναγωνισμό εντός ΑΕΚ για μια θέση στην ενδεκάδα και παραδέχεται ότι δύσκολα θα ξεχάσει την ατμόσφαιρα στο ματς με την Μπάγερν: «Ήταν ένα βράδυ ονειρικό για όλους μας, παίκτες και κόσμο»…

Και από τους 60.000 θεατές την Τρίτη στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Αρη: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς θεατές, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το ξεπεράσουμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

To Top