Γιαννιώτας: «Τα βραβεία στην άκρη, ώρα να βοηθήσουμε την ομάδα»! (photostory & video)

Το δεύτερο βραβείο, μετά από εκείνο που πήρε στην νίκη επί του ΟΦΗ με 0-1, βρίσκεται πια στα χέρια του Γιάννη Γιαννιώτα. Το γκολ που πέτυχε στη Λιβαδειά, στην ισοπαλία 1-1 με τον Λεβαδειακό (για την 4η αγωνιστική) βγήκε με… περίπατο (65, 04%) πρώτο και έφτασε η ώρα της βράβευσης… Η εκδήλωση έγινε στην Αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης. Το PRESSARIS ήταν εκεί και σας μετέδωσε ζωντανά το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις. Ο Γιαννιώτας κράτησε… χαμηλά την μπάλα και μίλησε για την ανάγκη να μπουν στην άκρη τα βραβεία και να βοηθήσουν όλοι την ομάδα. Το μήνυμα ελήφθη!

 
Αναλυτικά, λεπτό προς λεπτό, όπως εξελίχθηκε η βράβευση του Γιάννη Γιαννιώτα και την κατέγραψε το PRESSARIS:

– Την βράβευση του νεαρού Γιαννιώτα θα πραγματοποιήσει ο προπονητής της Κ17 του Άρη, Τάσος Θέος.

– Για την… ιστορία να αναφέρουμε τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal: 
Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης) 65,04%
Τόμας Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα) 25,67%
Ντιέγκο Ρομάνο (Εργοτέλης Δ.Ε.) 9,29%

– Θα είναι το δεύτερο βραβείο, μετά από εκείνο που πήρε ο Γιαννιώτας στην νίκη επί του ΟΦΗ με 0-1. Τότε είχε αναδειχθεί MVP της 10ης αγωνιστικής. Είχε βραβευτεί σε μια συγκινητική εκδήλωση… 

– Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται, ήδη στην αίθουσα, όπου θα γίνει η εκδήλωση και περιμένει τη δεύτερη… βράβευσή του.

– Μόλις έφτασε και ο Τάσος Θέος… Σχεδόν όλα έτοιμα. Απομένει να έρθει και το βραβείο, φυσικά, για το καλύτερο γκολ. 

– Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η διαδικασία της βράβευσης, μια και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ έφερε και το βραβείο. Σε λίγο θα γίνουν οι καθιερωμένες δηλώσεις και οι φωτογραφίες… 

– Η βράβευση ξεκίνησε. Ο Τάσος Θέος δίνοντας το βραβείο για το καλύτερο γκολ τόνισε πως: “Είμαι διπλά χαρούμενος για τη βράβευση αυτή. Γιατί πρώτον, τα γκολ του Γιάννη δίνουν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα και δεύτερον γιατί πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από την οικογένεια του Άρη… Ξέρει τι σημαίνει Άρη, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 

Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, να έχει την ίδια αγωνιστική διάθεση και διάκριση και να γίνει καλύτερος. Ξέρω ότι δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και δείχνει τον δρόμο, αποτελώντας το καλό παράδειγμα και για τα άλλα τα παιδιά, τα οποία μπορεί να τον ακολουθήσουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο”. 

– Στη συνέχεια μίλησε ο Γιαννιώτας, ο οποίος κράτησε… χαμηλά την μπάλα: “Είμαι και γω διπλά χαρούμενος, γιατί με βραβεύουν άνθρωποι που με αγαπάνε. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω με τα γκολ την ομάδα και με βοηθάνε γι αυτό οι συμπαίκτες μου. Εύχομαι να έρθουν κι άλλα γκολ, για να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας.Το σημαντικό δεν είναι τα γκολ, είναι να κερδίζει η ομάδα και ας πετυχαίνει το γκολ και ο τερματοφύλακας”.

– Σε ερώτηση σχετικά με τη δεύτερη βράβευσή του μέχρι στιγμής είπε: “Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Θέλω να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους. Δεν χρειάζονται, όμως, μεγάλες κουβέντες. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα. Είναι ώρα να μπουν στην άκρη τα βραβεία και να κοιτάξουμε το πως θα βοηθήσουμε την ομάδα”. 

– Αν και απόντας από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό λόγω τραυματισμού σχολίασε ότι: “Είναι σίγουρα ένα κρίσιμο παιχνίδι και θα πρέπει να το κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας”.

* Ο Γιαννιώτας θα εκπροσωπήσει τον Άρη στην εκδήλωση που θα κάνουν την ερχόμενη Κυριακή (11π.μ.) τα τμήματα υποδομής του Αετού στο κλειστό γήπεδο των Βασιλικών.

* Στη φωτογραφία ο Γιαννιώτας με το βραβείο και την Ελπίδα Φαρδογιάννη.

Δείτε το photostory από τη βράβευση:
{gallery}siridis/gianniotas{/gallery}

Οι δηλώσεις του Τάσου Θέου και του Γιάννη Γιαννιώτα μετά τη βράβευση:
{youtube}vlQMqjE7onQ|640|360|1{/youtube}

To Top