ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννοπούλου στο PRESSARIS: Η νέα «κιτρινόμαυρη» σελίδα στην καριέρα της και τα χρόνια στην Αμερική

Η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου είναι από χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, που με την πολύχρονη εμπειρία της στα παρκέ της Α1 και της Α2, αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις κάτω από το καλάθι.

Η 33χρονη φόργουορντ μίλησε στο PRESSARIS για τη νέα σελίδα που γύρισε στην καριέρα της, μετά το περσινό πέρασμά της από τη Νίκη Βόλου, ενώ θυμήθηκε και τα χρόνια στο κολέγιο της Αμερικής, που όπως τονίζει, αποτελούν μία μοναδική εμπειρία.

Η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι»: «Είχα στα χέρια μου μία καλή πρόταση από τους ανθρώπους του Άρη και έτσι αποφάσισα να μετακομίσω στην ομάδα», ενώ αναφερθείσα στις πρώτες της ημέρες στο σύλλογο, είχε να πει: «Το κλίμα είναι πολύ καλό και εγώ έχω ενσωματωθεί. Το ρόστερ αποτελείται από πολλά νέα και ελπιδοφόρα κορίτσια και θα προσπαθήσω και εγώ, από την πλευρά μου, να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

Η 33χρονη Θεσσαλονικιά αθλήτρια έπαιξε μπάσκετ για τρία χρόνια στην Αμερική και συγκεκριμένα την περίοδο 2004-΄07, ως μέλος της κολεγιακής ομάδας SNHU. Η ίδια ανακαλεί στη μνήμη της τις εμπειρίες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και προτρέπει τους νεαρούς αθλητές να το δοκιμάσουν.

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία και είμαι ευγνώμων που την έζησα. Δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό, παρ΄ ότι είχε τα θετικά, είχε και τα αρνητικά», τόνισε αρχικά, για να εξηγήσει: «Μαθαίνεις τον εαυτό σου, είσαι μόνος σου σ΄ έναν πολιτισμό που δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, η οργάνωσή τους είναι τελείως διαφορετικά… Θα το συνιστούσα σε όλα τα παιδιά, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, να το ζήσουν».

To Top