ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιαννόπουλος: “Δίκη μαμούθ για τη δολοφονία του Άλκη, όλος ο Άρης στο πλευρό της οικογένειας του” (audio)

O νομικός και μέλος της οικογένειας του Άρη Γιώργος Γιαννόπουλος που βρέθηκε στην έναρξη της δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, μίλησε τόσο για τα διαδικαστικά της ακροαματικής διαδικασίας, όσο και για την ηθική συμπαράσταση προς την οικογένεια του 19χρονου.

Όπως είπε μεταξύ άλλων στον Flash 99,4 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-PRESS”: “Πρόκειται για μια δίκη μαμούθ που θα κρατήσει πολλές βδομάδες, με δεκάδες μάρτυρες, δώδεκα κατηγορούμενους, πολλούς συνήγορους και λογικά θα φτάσει μέχρι τον Μάρτιο. Η διακοπή που δόθηκε ήταν προτιμότερη και επιβεβλημένη, σε σχέση με μια αναβολή που θα καθυστερούσε πολύ τη διαδικασία”.

Υπογράμμισε ότι: “Δεν τίθεται θέμα εάν διαπράχθηκε το έγκλημα. Το δικαστήριο θα κληθεί να αποφανθεί για το μέγεθος της συμμετοχής ή όχι του κάθε κατηγορούμενου”, ενώ τόνισε ότι: “Όλοι περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε μια τέτοια ειδεχθή πράξη που συντάραξε το πανελλήνιο”.

Ανέφερε ότι: “Όλος ο Άρης είναι στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, οι γονείς του είναι δικαιολογημένα συγκλονισμένοι”.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

To Top