Γιαννόπουλος: “Είχαμε σφοδρή αντιπαράθεση με ΦΑΕ και Νομικό Συμβούλιο του Κράτους”

Ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Άρη στην σημερινή εκδίκαση στο διοικητικό πρωτοδικείο, Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην παρέμβαση του δημοσίου κατά της ΠΑΕ και τις πιθανότητες να εκδοθεί σήμερα η απόφαση.

Οι δηλώσεις του κ. Γιαννόπουλου έγιναν στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Ποια η διαφορά της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου;

Το διαφορετικό στην υπόθεση έιναι ότι παρέστησαν στη διαδικασία το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αλλά και η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και δεν έστειλαν υπόμνημα όπως γίνεται συνήθως και ειχαμε σφοδρή αντιπαράθεση. Αναμένουμε την απόφαση.

Τι ζητάνε η ΦΑΕ και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους;

Θέλουν να απορριφθεί η σημερινη αίτηση του Άρη. Εμείς δεν θα κινούσαμε την διαδικασία αν δεν πιστεύαμε πως είχαμε το δικιο μετο μέρος μας.

Τι περιμένει ο Άρης από τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης;

Εμεις περιμένουμε να στηρίξει το δικαστήριο, το σκεπτικό της απόφασης για την προηγούμενη φορολογική ενημερότητα. Εμείς θέλουμε κανονική φορολογική ενημερότητα, ωστόσο αρκεί και ενημερότητα με ισχύ ενός μήνα για να εκδοθούν τα δελτία. Ο Αρης άσκησε ολα τα νόμιμα δικαιώματα του και περιμένει την απόφαση.

Πιστεύετε οτι θα βγει σήμερα η απόφαση ώστε να εκδοθούν τα δελτια του Άρη;

Δεν ξερω πότε θα βγει και ποια είναι η απόφαση. Ειχαμε μεγάλη αντιπαράθεση με το δημόσιο και την ΦΑΕ. Ελπιζουμε να βγει σήμερα, όμως και ο δικαστής άνθρωπος είναι και υπάρχει μεγάλος όγκος εγγράφων. Αν δεν βγει μέχρι το μεσημέρι πάμε για Δευτέρα.

Ποιοι ήταν παρόντες από πλευράς Άρη;

Ήταν παρόντες οι κ.κ. Αριστοτελίδης και Κωνστας. Αλλα δεν εξετάστηκαν ως μάρτυρες γιατί σπάνια γίνεται αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις.

To Top