Γιαννόπουλος κατά Σκόρδα!

Με μακροσκελή γραπτή δήλωση ο γενικός γραμματέας της Κοινωνίας Μελών Άρη, Θωμάς Γιαννόπουλος απάντησε στον Λάμπρο Σκόρδα, αν και δεν τον κατανομάζει, για ψεύδη, συκοφανίες και ύβρεις προς το πρόσωπό του.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η γραπτή δήλωση του κ. Γιαννόπουλου: “Τους τελευταίους μήνες συγκριμένοι κύκλοι έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο αγώνα εναντίον εμού και του δικηγορικού μου γραφείου.
Συγκεκριμένα, με αφορμή την ιδιότητα την οποία φέρω ως Γενικός Γραμματέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Κοινωνία Μελών ΑΡΗ», αναπαράγουν ψεύδη, εκστομίζουν συκοφαντίες, διατυπώνουν ανεξέλεγκτα ύβρεις εναντίον μου.

Για να τελειώνουν τα ψεύδη αναφέρουμε τα κατωτέρω:
Ουδέποτε θήτευσα σε διοικητικό πόστο της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας «Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», ουδέποτε διαχειρίστηκα έσοδα και έξοδα της εταιρείας, ουδέποτε χρέωσα την εταιρεία έναντι του δημοσίου, του παικτικού της δυναμικού και τρίτων, φυσικών ή νομικών προσώπων.

Η ιδιότητά μου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ» αρχίζει και τελειώνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Σωματείου και ουδέν περισσότερο.

Ουδέποτε ασχολήθηκα με την οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας το ξακουστό όνομα του Αθλητικού Συλλόγου και της ποδοσφαιρικής ανώνυμη εταιρείας του «ΑΡΗ».
Ουδέποτε έκανα δημόσιες σχέσεις και δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν περί τούτου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά του «ΑΡΗ» περιορίζεται καθαρά στο νομικό σκέλος της σχέσης της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με το Σωματείο της «Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ» και στη εύρυθμη νομική λειτουργία αυτού.

Οι δημόσιοι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται αυτολεξεί και αυτούσιοι σε όσους τις εκστομίζουν εναντίον μου, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι την δειλία και την ανεπάρκειά τους, όταν κάποτε υπήρξαν θεσμικοί, ουδέν ουσιαστικό προσέφεραν και χρέωσαν την εταιρεία. Μόνο χρέωσαν και κανένα οικονομικό όφελος και υπεραξία παρήγαγαν. Αντίθετα, η καθυστέρηση αποπληρωμής των οφειλών τους έφτασε σήμερα την εταιρεία σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Δεν επιθυμώ να εμπλακώ διοικητικά με την «ΠΑΕ ΑΡΗΣ», ούτε να έχω εμπλοκή, ως φυσικό πρόσωπο, στην μετοχική της σύνθεση, ούτε επιθυμώ την οποιαδήποτε ενασχόληση σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου αυτής.

Η επαγγελματική πορεία και σταδιοδρομία μου δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι επί 24ώρου βάσεως με την αγαπημένη μου ομάδα, άλλοτε ως παράγοντας, άλλοτε ως δικηγόρος, άλλοτε ως επιχειρηματίας. Δεν διαθέτω προσωπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η λειτουργία των οποίων ελέγχεται από πλευράς νομιμότητας, ούτε καθημερινή διοικητική και παραγοντική επαφή με τον τεράστιο Λαό της ομάδας. Δεν με γνωρίζουν προσωπικά οι φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας και ούτε επιθυμώ να με γνωρίσουν. Δηλώνω δικηγόρος και όχι ποδοσφαιρικός παράγοντας. Αντίθετα, κάποιοι άλλοι δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο πέρα από την δημοσιότητα την οποία επιζητούν, χωρίς να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Αντίθετα συνεχίζουν να κουράζουν τον πολύπαθο και πολύπειρο Λαό της ομάδας αποπροσανατολίζοντάς τον με φήμες και ψεύδη.

Η μόνη νομική ενέργεια στην οποία προέβην ήταν η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά πρώην παράγοντα της ομάδας και νυν επιχειρηματία, διασφαλίζοντας τα νόμιμα δικαιώματά μου από τα όσα «απίστευτα» εκστομίζει σε βάρος μου μήνες τώρα. Μήνυση δεν κατέθεσα και δεν πρόκειται να καταθέσω σε βάρος του, διότι η ποινικοποίηση προσωπικών συμπεριφορών υποτιμάει τόσο εμένα, όσο και τον Λαό της ομάδας του ΑΡΗ.

Ποινικοποίηση όσων ασχολούνται με ποδοσφαιρικές και καλαθοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες πρέπει να έχουν όλοι αυτοί που κατά καιρούς εμπλέκονταν ή σήμερα εμπλέκονται με τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες και ουδείς τρίτος. Όλα τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα.

Στις 30-3-2012 εκδικάζονταν τα ως άνω ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του ως άνω συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο ως δικηγόρος θεωρώ ότι έπρεπε να έχει ήδη διαγραφεί από μέλος του Σωματείου. Στην δημόσια αναφορά του στο πρόσωπό μου ως «Θωμάκο» ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, αναφέρω συγκεκριμένα ότι, με απόλυτη νομική θρασυδειλία, είπε δημοσίως την Τετάρτη 28-3-2012 στην προσωπική του εκπομπή (που λέει ό,τι θέλει ανεξέλεγκτα) «να μην φοβηθώ και να προσέλθω για την εκδίκαση» σε δικαστήριο που εγώ είμαι ο αιτών – ενάγων – καταγγέλλων!!! Την ακριβώς επομένη, ήτοι στις 29-3-2012 ημέρα Πέμπτη, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, γνωστός ως επικεφαλής αντιπολιτευόμενης ομάδας φυσικών προσώπων κατά του νυν Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας μελών ΑΡΗ, μου ζήτησε αναβολή. Το Δικαστήριο, λοιπόν, αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της πλευράς του ως άνω πρώην Προέδρου, νυν οδοντιάτρου, νυν ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, νυν ιδιοκτήτη εφημερίδας και προσδιορίσθηκε για τις 25-9-2012. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Όποιος θεωρεί ότι έχει να μου προσάψει κάτι, να προσέλθει δημοσίως ενώπιον του σώματος της γενικής συνέλευσης του Σωματείου και τον καλώ δημοσίως να παύσει να λέει «αρλούμπες».

Γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν τις νομικές τους ευθύνες όλοι όσοι χρέωσαν τον ΑΡΗ και πρόδωσαν τους οπαδούς του. Αυτοί όμως που έχουν την ευθύνη της διαχείρισης και της υπογραφής. Όχι εγώ. Οι τσάμπα και εκτός των θεσμών μάγκες μάς τελειώσανε.

Ως δικηγόρος πράττω αυτά που οφείλω και τίποτα περισσότερο. Άλλοι κάνουν συνδικαλισμό, προφανώς μη έχοντας να κάνουν κάτι άλλο πιο ουσιώδες.

Δεν θέλω να πω τίποτε περισσότερο. Ο Λαός της ομάδας είναι πολύπαθος, αηδιασμένος και κουρασμένος. Ο Λαός αυτός είναι σοφός και δεν απαρτίζεται από άλογα όντα, από «βόδια», όπως απαξιωτικά τον χαρακτηρίζουν άλλοι.

Δεν πρόκειται δημοσίως ξανά να τοποθετηθώ με την ιδιότητα του ιδιώτη δικηγόρου, αλλά μόνο ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ».

Οι λύσεις είναι μόνο στα χέρια του Λαού της ομάδας και κανενός αυτόκλητου τιμητή.

Η θητεία μου τελειώνει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, όπως και του λοιπού Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που τον κουράζω με το παρόν και του ζητώ να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Τέλος, δεν υπήρξα ποτέ ανεπάγγελτος, οπλοφόρος και εμπλεκόμενος με την Δικαιοσύνη. Και ούτε πρόκειται.

Όποιος έχει δίκαιο ας καταφύγει στην Δικαιοσύνη, η οποία σίγουρα έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα πράγματα.

Η στιγμή του καταλογισμού των ευθυνών έρχεται. Να είναι ΟΛΟΙ έτοιμοι.-“.

To Top