ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιαννόπουλος: “Το άρθρο 44 μπορεί να καθυστερήσει, αλλά δεν θα μπλοκάρει την εκκαθάριση – Το πρόβλημα στα φυσικά πρόσωπα”

Ο νομικός Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την υπόθεση που προέκυψε με την μη καταβολή της τελευταίας δόσης του άρθρου 44 και το κατά πόσον αυτό μπορεί να επηρεάσει την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης.

Aναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio

Για το θέμα που προέκυψε με την κλήση στην ΠΑΕ Άρης για τη μη πληρωμή της τελευταίας δόσης του άρθρου 44: «Καταρχήν με απασχόλησε το θέμα εδώ και πολλούς μήνες, όχι μόνο για την εμπλοκή φυσικών προσώπων, τα οποία μου είχαν ζητήσει να κάνω τη σχετική έρευνα, αλλά και για πιθανή εμπλοκή της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Άρης.

Θεωρώ ότι από την έρευνα που έχω κάνει και με τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει δεν θα έχει εμπλοκή η ΠΑΕ Άρης στα πλαίσια της προσπάθειας εκκαθάρισης, ενδεχομένως να υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση λόγω της διόγκωσης των οφειλών.

Πιθανόν να πάει για κάποιο διάστημα πίσω η πορεία εκκαθάρισης. Θα υπάρχει αντίθετα πρόβλημα για τα φυσικά πρόσωπα τα οποία δέσμευσαν με την υπογραφή τους την  ΠΑΕ για την ομάδα Άρης για όλο Το επίμαχο διάστημα. Μιλάμε για τις διοικήσεις από το 1991 μέχρι και το 2004 ».

Για τους κινδύνους που έχουν τα φυσικά πρόσωπα: «Πέρα από τις ποινικές διώξεις θα πάρει μέτρα το Δημόσιο εις βάρος τους και το ύψος της ευθύνης τους εξαρτάται από το ποσό που θα επιμεριστεί όσον αφορά τη δική τους θητεία».

To Top