Γιαννόπουλος: “Το Διοικητικό Πρωτοδικείο είναι η τελευταία μας προσπάθεια”!

Ο δικηγόρος Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την απόφαση να μην εκδοθούν τα δελτία των παικτών του Άρη αλλά και για την επόμενη κίνηση των «κιτρίνων».

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«Η ΠΑΕ Άρης προσέφυγε στο διοικητικό πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, έτσι ακριβώς όπως είχε κάνει και την προηγούμενη φορά, προκειμένου να απαιτήσει την προσωρινή αναστολή της προσβαλλόμενης πράξης και να υποχρεωθεί να παραχωρήσει φορολογική ενημερότητα στην ομάδα. Να πούμε ότι ακριβώς με την ίδια διαδικασία είχε γίνει και πέρσι και η ΠΑΕ Άρης είχε καταφέρει να πάρει προσωπική διαταγή από το διοικητικό πρωτοδικείο.

Για την περίπτωση που δικαιωθεί η ΠΑΕ, τι ακολουθεί μετά: «Εφόσον όλα πάνε καλά θα πάμε στην ΦΑΕ και θα ζητήσουμε να εκδοθεί η φορολογική ενημερότητα. Κάτι το οποίο θεωρούμε ότι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουνε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τονίσω ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη διαδικασία η οποία απαιτεί την έκδοση μιας διοικητικής πράξης προκειμένου να έχεις δικαίωμα να προσφύγεις στο διοικητικό δικαστήριο. Η ΠΑΕ έχει κάνει εδώ και μέρες αυτή την διαδικασία αλλά μόλις χθες λάβαμε την άρνηση της ΦΑΕ με συνέπεια να συντάξουμε αμέσως  τις προσφυγές και σήμερα τις καταθέσουμε για να έχουμε την δυνατότητα να ασκήσουμε τα δικαιώματα μας.

Αυτή είναι και η τελευταία μας προσπάθεια, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε μετά. Είναι ακατανόητη πάντως η στάση της ΕΠΟ να αλλάξει τρόπο σκέψης και νομικής θεμελίωσης».

To Top