Γιαπλές: “Ο Άρης βασίζεται στην ενέργεια και την πίεση”

Ο Άρης είναι ομάδα που βασίζει το παιχνίδι της στην ενέργεια και την πίεση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές ενόψει του αυριανού αγώνα στην Κρήτη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως “στόχος μας την Κυριακή είναι η επιστροφή στις νίκες και να δείξουμε ότι η εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν μία κακή παρένθεση. Από την παρουσία των παιδιών στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα έχω διαπιστώσει ότι έχουν πεισμώσει και στο κομμάτι της ενέργειας και της θέλησης θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ο Άρης είναι μία ομάδα με καλούς Έλληνες παίκτες, η οποία βασίζεται στην ενέργεια και στην πίεση, σημεία που θέλουμε να χτυπήσουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι αρχή ακόμα, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε την στήριξη του”.

Δηλώσεις έκανε και ο Νταμίρ Λάτοβιτς: “Απογοητευτήκαμε από την ήττα που κάναμε το προηγούμενο Σάββατο, όμως δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι απέναντι στον Άρη και να πάρουμε τη νίκη την οποία χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Θέλουμε και χρειαζόμαστε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει όπως αυτός ξέρει και κάνει τόσα χρόνια. Θα κερδίσουμε”.



To Top