Γιατί άλλαξε τον Ουμπίντες

Η αντικατάσταση του Χαβιέρ Ουμπίντες στο 68’ του αγώνα με τη Δόξα Δράμας προκάλεσε σε πρώτο χρόνο κάποια ερωτηματικά. Τόσο στον ίδιο τον Αργεντινό, όσο και στον κόσμο.

Η είσοδος στον αγώνα του Κάρλος Τόχα σε ένα σημείο, όπου ο Ουμπίντες ήταν αρκετά καλός, αποτελώντας έναν από τους παίκτες-βαρόμετρο της ομάδας, είχε ως αποτέλεσμα να αναρωτηθούν αρκετοί για τους λόγους της αλλαγής αυτής από τον Μανουέλ Μασάδο.

Ο ίδιος ο Ουμπίντες έδειξε να απορεί όταν είδε τον φωτεινό πίνακα να ανάβει στο… κόκκινο με το νούμερο 33, το δικό του νούμερο.

Μετά τον αγώνα, ο Μασάδο μιλώντας με τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους του Άρη τόνιζε ότι θεώρησε σκόπιμο να δώσει ανάσες στον «Ούμπι», ο οποίος προέρχεται από ένα “non stop” πρόγραμμα με την φανέλα της ομάδας και τις συνεχείς δύσκολες υποχρεώσεις, βγάζοντας μάλιστα ολόκληρα 90λεπτα.

Η αλλαγή του Ουμπίντες, σύμφωνα με τον Πορτογάλο προπονητή, είχε, λοιπόν, ως μοναδικό σκοπό να ξεκουράσει τον ήδη επιβαρυμένο μεσοεπιθετικό των κίτρινων, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του Άρη και να βάλει έναν πιο ξεκούραστο παίκτη στο χώρο του κέντρου, σε ένα σημείο, όπου ο Άρης αναζητούσε το τρίτο γκολ. Για τον Μασάδο, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο…

To Top