“Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα στον Άρη;”

Μία ζωή υπηρέτησε τον Άρη ο Ντίνος Κούης, χωρίς να φύγει ούτε μία ημέρα από την ομάδα και έζησε το κοντράστ των συναισθημάτων.

Τη μία ημέρα αποθεώθηκε από έξι χιλιάδες φιλάθλους και την άλλη υποβιβάστηκε η ομάδα. «Το τάιμινγκ δεν ήταν ιδανικό», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος των κίτρινων στη Μακεδονία της Κυριακής και σχολίασε το γεγονός πως τιμήθηκε δίπλα σε μεγάλες δόξες του Άρη: «Το να είσαι δίπλα στους Γκάλη, Γιαννάκη και Αλεξιάδη είναι κάτι πολύ συγκινητικό. Εύχομαι να το ζήσουν και άλλοι αθλητές. Συγκινήθηκα, και το να υπάρχουν 6.000 φίλαθλοι και να φωνάζουν όνομά σου είναι κάτι πολύ τιμητικό. Δεν έφυγα ποτέ από τον Άρη και έχω ζήσει πολλές συγκινήσεις χαρές και λύπες γιατί στο ποδόσφαιρο τα νιώθεις όλα».

Ποια ήταν τα αίτια που οδήγησαν τον Άρη στον τρίτο υποβιβασμό μας εξηγεί ο Κούης. «Δεν είχε καλό προγραμματισμό. Απορώ πώς αυτοί οι άνθρωποι που διοικούνε είναι ακόμα κοντά στο Άρη. Ο Άρης δεν τα περνά αυτά τώρα, αλλά τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές σε καίριες θέσεις. Ακόμα και όταν η ομάδα πήγαινε καλά τα οικονομικά υπήρχαν. Δεν μπορεί μια ομάδα κάθε καλοκαίρι να αλλάζει 10 παίκτες. Δεν γίνεται έτσι ένα σύνολο», είπε και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του Άρη: «Δεν πρέπει να σβήσουμε το παρελθόν, αλλά πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Πρέπει να αναλάβουν άτομα που είναι καταξιωμένα γενικά, που θα έρθουν και θα δώσουν όραμα στον Άρη. Υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν. Μαζί με την αξιοποίηση των παλαιμάχων και τη συμμετοχή νέων άφθαρτων παραγόντων να προχωρήσουν στην επόμενη ημέρα. Ωστόσο, αυτό που χρειάζεται είναι ο καθένας να έχει το ρόλο του και να κάνει αυτό που ξέρει χωρίς να μπαίνει στα χωράφια του άλλου. Ο Άρης έχασε γιατί όλοι ανακατεύονταν σε όλα και είχαν άποψη».

Το βασικό ερώτημα που τίθεται είναι σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν οι κίτρινοι τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Δεν θέλω να ακούω για τη Γ’ εθνική, αλλά αν δεν υπάρξει μία ενημέρωση από νομικούς πάνω στο θέμα των χρεών, δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμη», ενώ αν είναι πρόθυμος να επιστρέψει στον Άρη εφόσον του ζητηθεί: «Εξαρτάται από τα ποια άτομα θα είναι στη διοίκηση».

To Top