ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιατί δεν φοβάται την απραξία των 21 ημερών, αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έρχεται

Το πρόγραμμα των διακοπών λόγω των Εθνικών ομάδων, σε συνδυασμό με τις αναβολές των αγώνων με ΑΕΛ και ΑΕΚ, έφεραν τον Άρη σε μια πραγματικότητα.

Από την μια η απραξία αρκετών ημερών, από την άλλη η συσσώρευση αγώνων σε ένα βαρύ πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο Άρης μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την 1η Νοεμβρίου αντιμετωπίζει στις 22 Νοεμβρίου τον Παναιτωλικό, βιώνοντας μια απραξία 21 ημερών. Ο Άκης Μάντζιος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, οι οποίες δεν ήταν τυχαίες, γιατί πιστεύει ακράδαντα αυτό που λέει. Δηλαδή ότι:  “Σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Αυτό το διάστημα πήραμε τις προπονητικές εντάσεις αλλά ο ρυθμός του αγώνα δεν καλύπτεται.”

Ο προπονητής του Άρη είναι σίγουρος ότι η ομάδα έχασε… μέτρα στην διακοπή, αλλά πήρε πολλά περισσότερα, με βάση την δουλειά που έγινε.

Σε ότι αφορά το γεγονός ότι ο Άρης θα δώσει σε ένα μήνα έξι παιχνίδια (Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Λάρισα, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ), σε ένα βαρύ πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2020, υπάρχει η πίστη για θετική ανταπόκριση. Όπως είπε ο Μάντζιος: Αν είναι συνεχόμενα θα τα δώσουμε όλα, χρειαζόμαστε παιχνίδια και ρυθμό. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλη αναβολή και να πάμε σερί μέχρι το τέλος”.

To Top