“Γιατί είναι προβληματισμένος ο Καλαϊτζίδης – Ποτέ ανακοινώνει τις αποφάσεις του”

Με αφορμή τις αποφάσεις για την “επόμενη μέρα” του Άρη, το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού σε ρεπορτάζ του, περιγράφει γιατί είναι προβληματισμένος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πριν ανακοινώσει οτιδήποτε.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η Nova στο σάιτ της: “Βαθύτατα προβληματισμένος είναι τούτες τις ώρες ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος υπ΄ αυτό το πρίσμα θα μεταβεί το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, με  πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να προπονήσει την ομάδα, αναλαμβάνοντας  ξανά την τεχνική ηγεσία του Αρη!

Ωστόσο, στο μυαλό του βρίσκονται και άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα το ποιος θα «τρέξει» τη διοίκηση, δεδομένου πως ο ίδιος θα πρέπει να απουσιάζει πολλές ώρες με το αγωνιστικό τμήμα, ενώ καλείται να συνυπολογίσει και τις αντιδράσεις που θα προκληθούν, από μερίδα του κόσμου, επανερχόμενος στην προπονητική καρέκλα.

Σε ότι αφορά το τελευταίο μάλλον δείχνει να το ξεπερνά, καθώς ακόμη και μέχρι σήμερα που δεν είναι ο προπονητής, αυτός «υποδέχεται» τα περισσότερα αρνητικά σχόλια, καθώς σε αυτόν, οι παραπονούντες οπαδοί, ξεσπούν, όπως άλλωστε συνέβη και στη Δράμα. Επομένως, σημαντική αλλαγή, ως προς αυτό το κομμάτι, δεν θα υπάρξει.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις 15:00, οπότε είναι προγραμματισμένη η προπόνηση στο Ρύσιο, τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει, με την αλλαγή να βρίσκεται προ των πυλών”.

To Top