Γιατί… χτυπάει το “καμπανάκι” των παικτών του ο Καλαϊτζίδης

Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου σαν αντίπαλος δεν… φοβίζει, ωστόσο παραμένει μία ομάδα άγνωστη για τον Άρη και κυρίως για το πως αγωνίζεται, καθώς λίγα είναι τα γνωστά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

Η “αφλογιστία” της στην επίθεση είναι και ο κύριος λόγος που δεν την καθιστά ως ομάδα επικίνδυνη, ωστόσο το μηδέν παθητικό στην άμυνα αποτελεί το μεγάλο της προσόν και αυτό πάνω στο οποίο έχει “χτιστεί” ο σύλλογος από το Κιλκίς.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ζήτησε την προσοχή των παικτών του και για μία άλλη πτυχή της ομάδας του Αγιονερίου, τις στημένες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή συμπεριφορά στον συγκεκριμένο τομέα και αμυντικά αλλά και επιθετικά, παρότι ακόμα δεν τον έχουν αξιοποιήσει.Κι επειδή αναμένονται να αμυνθούν μαζικά, οι στημένες φάσεις ίσως αποτελέσουν για άλλη μία φορά το “κλειδί” της αναμέτρησης για τον Άρη.

Για τον λόγο αυτό ο 57χρονος τεχνικός αφιέρωσε σχεδόν ολόκληρη την χθεσινή προπόνηση σε αυτόν τον τομέα και φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, ώστε ο Άρης να κάμψει από νωρίς τις όποιες αντιστάσεις συναντήσει.

To Top