ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατί και ο Άρης λέει “ναι” στην διακοπή

Ο Άρης δια της (τηλε)παρουσίας του Θόδωρου Καρυπίδη εκφράστηκε θετικά υπέρ της πρότασης για οριστική διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, εφόσον δεν θα το ευνοούν οι συνθήκες.

Στην Αλκμήνης είναι ξεκάθαρο ότι ήθελαν (και θέλουν) εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι για την δημόσια υγεία να γίνουν οι αγώνες με κόσμο, με γεμάτα γήπεδα. Προσοχή: όχι σε βάρος της δημόσιας υγείας και με κίνδυνο για την ζωή όλων. Όμως, από την στιγμή που θα προκύψει μια λύση για αγώνων πλέι οφ, χωρίς την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες και με δεδομένη την βαθμολογική θέση των ομάδων, μια και έχει αυτή ξεκαθαρίσει, ο Άρης είναι υπέρ της απόφασης για διακοπή και επικύρωση της βαθμολογίας.

Έχοντας οι κιτρινόμαυροι εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή τους έξοδο και θέλοντας να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αγωνιστικά επίπεδο για την νέα σεζόν και στην Ελλάδα, αλλά και στο Europa League, θεωρούν ότι μια διακοπή τώρα του πρωταθλήματος, με έναρξη του προγραμματισμού της νέας σεζόν προασπίζει τα συμφέροντα τους και στο κομμάτι το ποδοσφαιρικό, αλλά και το οικονομικό.

 

To Top