Γιατί οι αποφάσεις για το «αύριο» του Άρη πρέπει να είναι πριν αποφασίσει η ΕΠΟ την 30μηνη εκκαθάριση!

Η πλευρά Γαλανού έθεσε ένα deadline σε ότι αφορά την πρόταση που έγινε για την ΠΑΕ. Ακούστηκε από το βήμα ως καταληκτική ημερομηνία η 23η Ιουνίου, με το σκεπτικό ότι οι όποιες διεργασίες που θα γίνουν θα πρέπει να ολοκληρωθούν πολύ πριν από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, δηλαδή πριν από τις αρχές Ιουλίου!

Όπως σημείωναν τόσο ο Γαλανός, όσο και οι Περικλής Τράιος, Τάσος Αναστασίου που είναι στο πλευρό του, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, αλλά και σήμερα σε διευκρινιστικές τοποθετήσεις: «Όλοι θέλουμε τον Άρη στη Β΄εθνική… Αν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο Άρης θα αγωνίζεται στη Β’ εθνική και να εγγυηθούμε γι αυτό, δεν υφίσταται θέμα Γ’ εθνικής ή άλλης συζήτησης για την εμπλοκή του Γαλανού, όμως…».

Σε ότι αφορά αυτό το «όμως», όπως σχολίασε στο PRESSARIS ο Περικλής Τράιος: «Ότι αν σκεφτόμαστε τη Γ’ εθνική ως σύλλογος, ως οικογένεια του Άρη, θεσμικά, με απόφαση των μετόχων πάνω από όλα, πρέπει να το αποφασίσουμε πριν από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ (σ.σ. ορίστηκε για τις 6 Ιουλίου), ώστε να κινηθούμε με βάση το δεδικασμένο της ΑΕΚ, δηλαδή να υπάρχει τρίμηνη εκκαθάριση και όχι 30μηνη».

Θα είναι ένα “όπλο” στα χέρια των κίτρινων και ένα μέσο πίεσης προς πολιτικούς και αθλητικές αρχές. Εάν οποιαδήποτε απόφαση παρθεί μετά την ΕΠΟ, τότε προφανώς θα είναι αργά…

Είναι χαρακτηριστικό (κάτι που τονίστηκε και στη γενική συνέλευση του ΑΣ), όλος ο Άρης θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα, μια και χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Ο σύλλογος πρέπει να ξέρει ποιον δρόμο θα διαλέξει.

Κι αν τελικά καταλήξει στο πικρό σενάριο της Γ΄ εθνικής, είτε είναι ο Γαλανός, είτε κάποιος άλλος, η απόφαση πρέπει να παρθεί έγκαιρα. Πριν είναι αργά και το μίνιμουμ των τριών χρόνων στην κατηγορία αποτελέσει “ταφόπλακα”.

To Top