Γιατί οι Ρώσοι της Σπαρτάκ επέλεξαν τον Άρη

Το μεγάλο όνομα της ομάδας (και) στη Ρωσία, οι άριστες σχέσεις του Στέφανου Δέδα με τους ανθρώπους των κίτρινων και το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται στο Γιούροκαπ, ήταν οι τρεις λόγοι που η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης προσκάλεσε τον Άρη για το τουρνουά στις αρχές Οκτωβρίου.

Ο Στέφανος Δέδας, μέχρι πρότινος μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη και από το καλοκαίρι στο πλευρό του Γιούρι Ζντοβτς στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης εξήγησε την απόφαση της ρωσικής ομάδας να προσκαλέσει τους κίτρινους στο τουρνουά που διοργανώνουν 5-6 Οκτωβρίου.

“Μου ζητήθηκε από τη διοίκηση και τον Γιούρι Ζντοβτς να βρούμε μια ελληνική ομάδα για το τουρνουά. Σκέφτηκα αμέσως να κάνει η Σπαρτάκ πρόταση στον Άρη. Με ενθουσιασμό δέχτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας αυτή την ιδέα, γιατί ο Άρης έχει μεγάλο όνομα και στη Ρωσία. Διατηρώ άριστες σχέσεις με όλους τους ανθρώπους του Άρη και συν τοις άλλοις είναι μια ομάδα που θα αγωνιστεί στο Γιούροκαπ, όπως και εμείς και θέλαμε να έχουμε μια τέτοια ομάδα αντίπαλο”, είπε ο Δέδας, προσθέτοντας πως “θα είναι ένα δυνατό, ανταγωνιστικό τουρνουά, καθώς οι άλλες ομάδες είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Η Πρόκομ παίζει στους ομίλους και η Ρίγα θα παλέψει στα προκριματικά για να μπει στους ομίλους. Θα είναι καλό και για τον Άρη να δώσει δύο πολύ υψηλού επιπέδου φιλικά παιχνίδια”.

To Top