ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Γιατί ο Άρης δεν περιμένει τον Ταυλαρίδη”

Μπορεί ο Στάθης Ταυλαρίδης να βρέθηκε προ των πυλών του Άρη, αλλά αυτή τη στιγμή καμία συμφωνία δεν μπορεί να επικυρωθεί, όσο ο 36χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι εδώ. Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας παίζει… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα δύο ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Ο Άρης θα ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Σερραίο αμυντικός εφόσον μείνει ελεύθερος, αλλά όπως σημειώθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο χρόνος που κυλάει είναι τροχοπέδη.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Νίκου Αναστόπουλου για την υπόθεση Ταυλαρίδη. «Αυτή η υπόθεση δε θα προχωρήσει, διότι μπορεί να τραβήξει πολύ σε χρόνο. Όσο καλός παίκτης κι αν είναι δεν μπορούμε να τον περιμένουμε. Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει. Έχουμε κάνει κινήσεις για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας εκεί που πονάμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στο τέλος να φέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει. Στο ποδόσφαιρο οι ρόλοι είναι ίδιοι είτε παίζεις Α, Β ή Γ Εθνική” όπως δήλωσε σήμερα στα ερτζιανά της Αθήνας.

To Top