Γιατί ο Άρης φαίνεται να κερδίζει το “στοίχημα” του Βεζένκοφ!

Ένα από τα σημαντικότερα «στοιχήματα» για τον Βαγγέλη Αγγέλου και την διοίκηση της ομάδας ήταν η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Έπρεπε να περάσουν αρκετές ώρες συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές για να πειστεί, ο Βούλγαρος φόργουορντ να παραμείνει στην ομάδα που ανδρώθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Α1.

Ο 51χρονος προπονητής βασίζει πολλά στο ταλέντο του και αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στην Φλώρινα. Δεν είναι μόνο ο χρόνος συμμετοχής του που έχει αναβαθμιστεί, είναι και αρκετές επιθετικές επιλογές που έχει δημιουργήσει ο Βαγγέλης Αγγέλου για να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του 18χρονου φόργουορντ. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που μπορεί και να δημιουργήσει αλλά και να σκοράρει ενώ αγωνίζεται με την ίδια ευκολία είτε παίζει με πρόσωπο είτε με πλάτη στο καλάθι.

Δεν είναι μόνο οι αρετές που φανέρωσε ο νεαρός παίκτης στο παρκέ του ΔΑΚ της Φλώρινας αλλά και η ωριμότητα του παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Βεζένκοφ έπαιζε με «αέρα» έμπειρου παίκτη, «διάβασε» σωστά τις επιλογές του σε άμυνα και επίθεση και αυτό το στοιχείο αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του μετά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

To Top