Γιατί ο Αντεγκμπόγιε θέλει να μείνει όλη τη χρονιά στον Άρη

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε δεν έχει σταματήσει να δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στον Άρη. Το δήλωσε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, το δήλωσε στη Δράμα, το επανέλαβε μέσα στη βδομάδα, το ξεκαθάρισε και χθες. Απλώς δεν θα μείνει… τζάμπα.

Ο διεθνής Άγγλος πόιντ γκαρντ έχει απολαύσει την παρουσία του στον Άρη μπασκετικά. Είναι σε μια ομάδα που μπορεί να ξεδιπλώσει στο γήπεδο τα ταλέντα του, τις δυνατότητές του. Έχει έναν προπονητή που του δείχνει εμπράκτως ότι ξέρει να τον χρησιμοποιήσει και να αναδεικνύει τις ικανότητές του. Είναι σε μια ομάδα που κερδίζει με τον τρόπο που ο ίδιος μπορεί να αποδίδει καλά. Όλα αυτά τα έχει καταλάβει ο Αντεγκμπόγιε και έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση της σκέψης του για την παραμονή στον Άρη.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι αυτοί οι αγώνες του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ακόμα κι αν δεν μείνει στον Άρη, θα του δώσουν άλλου ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο, όμως ο Αντεγκμπόγιε θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να κάνει μια πετυχημένη χρονιά, εισπράττοντας τα κέρδη του χρόνου.

Βέβαια, θα πρέπει να του γίνει πρόταση και να ικανοποιηθεί οικονομικά για να παραμείνει, γιατί στο τέλος πάντα εκεί καταλήγει η ιστορία, καλώς ή κακώς…

To Top