ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιατί ο Γιαννόπουλος δεν είναι ρεαλιστική επιλογή για τον Άρη

Από τη στιγμή που ο Άρης φαίνεται πως χάνει οριστικά τον Λευτέρη Μποχωρίδη, θα στρέψει την προσοχή του σε άλλους παίκτες από την αγορά για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του. Ο Χάρης Γιαννόπουλος μοιάζει να είναι η πρώτη επιλογή, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των κίτρινων.

Ο Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε μια διετία στην ΑΕΚ με πολύ καλή παρουσία, έγινε και διεθνής και πλέον στην δική του… κλάση, είναι ο πιο περιζήτητος.

Ήδη για τον Γιαννόπουλο έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει το Περιστέρι, η ΑΕΚ ενδεχομένως να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να τον επαναφέρει στο ρόστερ του ως μια επιλογή περισσότερο για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ και ο Προμηθέας που αναζητά Έλληνες παίκτες θα ενδιαφερθεί.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι ρεαλιστικά δύσκολο ο Άρης να “χτυπήσει” σε οικονομικό επίπεδο τις παραπάνω ομάδες την επόμενη σεζόν για τον Γιαννόπουλο και ενδεχομένως να πρέπει να αναζητήσει άλλες εναλλακτικές λύσεις, πιο προσιτές στα δικά του δεδομένα, ώστε να μη χάσει πολύ χρόνο σε μια περίοδο όπου ο χρόνος δεν είναι “σύμμαχός” του.

To Top