ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιατί ο Πάλμα δεν ήρθε… ξαφνικά στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Λούις Πάλμα ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για να πατήσει την… γη των φιλοσόφων, όπως εύστοχα κατέγραψε κορυφαίος σκιτσογράφος της χώρας του, όντας ο πρώτος παίκτης από την Ονδούρα που θα φορέσει την φανέλα του Άρη.

Όπως όμως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ο Πάλμα δεν προέκυψε ξαφνικά για τους κιτρινόμαυρους, μια και δεν ήταν κίνηση της τελευταίας στιγμής, αφού είχε προηγηθεί σημαντική προεργασία παρακολούθησης του νεαρού ποδοσφαιριστή εδώ και μήνες.

Για την ακρίβεια το όνομα του παίκτη για πρώτη φορά απασχόλησε την κιτρινόμαυρο ομάδα το περασμένο καλοκαίρι μαζί με 2-3 άλλες περιπτώσεις νεαρών εξελίξιμων ποδοσφαιριστών.

Τότε δεν προχώρησε αλλά έκτοτε οι άνθρωποι της ομάδας τον είχαν στο μεταγραφικό τους… κάδρο και τον παρακολουθούσαν στο Απερτούρα της Ονδούρας με την φανέλα της Ντεπορτίβο Ντίβα με την οποία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, με συνέπεια μετά την περσινή του συμμετοχή στην Ολυμπιακή ομάδα της Ονδούρας στους αγώνες στο Τόκιο, να κληθεί και στην Εθνική ομάδα κάνοντας τις δυο πρώτες του συμμετοχές στα προκριματικά του Μουντιάλ στους αγώνες με Κόστα Ρίκα και Τζαμάικα.

Ο Άρης ευελπιστεί ότι έχει βρει μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ποδοσφαιρική μετοχή, ένα… λαβράκι, όπως λέγαμε και πιο παλια και δημιουργώντας υπεραξία σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από αυτό της Ονδούρας να αποκομίσει μελλοντικά και οικονομικά οφέλη. Κινείται επίσης στη λογική που υπάρχει να πέσει αισθητά ο μέσος όρος ηλικίας στο ρόστερ (ο Πάλμα σε δυο εβδομάδες γίνεται 22). Κάτι αντίστοιχο προσπάθησε να κάνει και με τον Μοχανάντ Άλι αλλά ο Ιρακινός τραυματίστηκε σοβαρά.

Η συνέχεια στο… χορτάρι!

To Top