Γιατί ο Πρίφτης επέλεξε τον Αντεγκμπόγιε

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε απέρριψε πριν λίγο καιρό προτάσεις και από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και από τον Πανιώνιο, γιατί περίμενε να προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα που έχει στόχους. Μιλώντας με τον Δημήτρη Πρίφτη πείστηκε ότι αξίζει να παίξει στον Άρη έστω κάνοντας μηνιαίο συμβόλαιο.

Ο Βρετανός πλέι μέικερ επιλέχθηκε άμεσα γιατί έχει αρκετά από τα στοιχεία του παιχνιδιού του Τόρεϊ Τόμας. Είναι καλός αμυντικός, είναι αθλητικός παίκτης, έχει έφεση στο να τελειώνει τις φάσεις, έχει εξαιρετικό χαρακτήρα, κάτι άλλωστε που πιστοποίησε στο PRESSARIS και ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο οποίος τον έζησε πέρσι στην Κηφισιά.

Είναι και άδικο και άσκοπο να γίνει σύγκριση του Αντεγκμπόγιε με τον Τόμας, αλλά μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη δυνατή επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Πρίφτης και ο Άρης για να καλυφθεί άμεσα το κενό στη θέση “1”.

Ο Αντεγκμπόγιε γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από την περσινή του θητεία σε μια ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά από τον Άρη, ενώ γνωρίζει πολύ καλά και τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετώπισε πέρσι τέσσερις φορές, δύο στο πρωτάθλημα και δύο στα πλέι οφ.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι είναι στο Λονδίνο και φτάνει αύριο, δηλαδή δεν θα χάσει ούτε την αυριανή προπόνηση, τότε μπορεί να αντιληφθεί την ορθότητα της επιλογής και των κριτηρίων της.

To Top