ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιατί σκούζουν στον ΠΑΟΚ; Ας αποφανθεί η αθλητική δικαιοσύνη…

Προφανέστατα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ φοβούνται τιμωρία της έδρας τους για τα επόμενα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό – τα μόνα που θα μπορούσε να μαζέψει κόσμο η ομάδα τους, κι αυτό υπό προϋποθέσεις – και βάλλουν εναντίον του Άρη για το θέμα της κλήσης τους σε απολογία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά ο παραλογισμός τους. Καταρχήν η ΚΑΕ Άρης χωρίς να χρησιμοποιήσει “θεατρινισμούς” τύπου Ίβιτς στη Λεωφόρο (ή και Γκαρσία που οι ίδιοι λένε ότι τους… στέρησε πέρσι τον τίτλο), δεν προκάλεσε καμία διακοπή αγώνα, συνέχισε να παίζει και κατήγγειλε ένα περιστατικό εκεί που έπρεπε, στην αστυνομία. Μετά το τέλος του αγώνα. Σε αντίθεση με άλλα επαγγελματικά σωματεία (και της Θεσσαλονίκης) που επέλεξαν τον δρόμο των εντυπώσεων και της διακοπής αγώνα, η κιτρινόμαυρη ομάδα δεν το έκανε, αν και θα μπορούσε. Η πρώτη θα ήταν άλλωστε;

Η αστυνομία στην έκθεσή της αναφέρει την συγκεκριμένη καταγγελία ως όφειλε να κάνει και ο αθλητικός δικαστής κάλεσε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε απολογία ως όφειλε να κάνει.

Η ΚΑΕ Άρης δεν εμπλέκεται πουθενά, πέραν της σωστής κίνησής της να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και τον παράγοντά της (Κάλλεν) που δέχθηκε ένα αντικείμενο. Ούτε η ΚΑΕ Άρης κάλεσε τον ΠΑΟΚ σε απολογία, ούτε η ΚΑΕ Άρης θα αποφασίσει για την τιμωρία (ή μη) του ΠΑΟΚ, αλλά η αθλητική δικαιοσύνη.

Αν ο ΠΑΟΚ έχει κάποιο πρόβλημα με την απόφαση της αστυνομίας να συμπεριλάβει στην έκθεσή της ένα περιστατικό, ας απευθυνθεί στην αστυνομία.

Καλό θα είναι, λοιπόν, να μην σκούζουν χωρίς λόγο και αιτία προς τον Άρη, αλλά προς τα καλόπαιδα στην κερκίδα τους. Και από τη στιγμή που οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν, να μια πολύ καλή ευκαιρία να δει όλος ο κόσμος ποιοι έχουν ρίξει φωτοβολίδες στο παρελθόν, ποιοι έχουν μπει με.. κάνουλες νερού μέσα στο γήπεδο! Ιδού η Ρόδος κύριοι…

Όλο το σκηνικό γίνεται πολύ απλά διότι ακολουθούν οι αγώνες ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Η μοναδική πηγή εσόδων που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ για να πληρώσει τους απλήρωτους παίκτες του.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση…

To Top