Γιατί τόσο ψηλά η Λανς;

Κουπόνι που δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε το παιχνίδι μας είναι αυτό της Τρίτης. Υπάρχουν ωστόσο δυνατές επιλογές για να πληρωθούμε και πάμε να δούμε τι κρατάμε;

Φίτεσε – Γκρόνιγκεν

Καλείται μπροστά στο κοινό της να κάνει την ανατροπή η Φίτεσε απόψε, να πάρει καλύτερο σκορ από την ήττα 2-1 στο πρώτο ματς και να πάει στον τελικό των πλέι-οφ. Δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ματς και τώρα ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας της. Εκεί εξάλλου μετράει μόλις μία ήττα φέτος, από τον πρωταθλητή Άγιαξ. Αυτόματα, αντιλαμβάνεται κανείς το δύσκολο έργο που έχει η Γκρόνιγκεν απόψε. Η βελτίωση της πάντως από τα μισά της σεζόν και έπειτα είναι αξιοθαύμαστη, παρότι μακριά από το σπίτι της δεν είναι καθόλου σταθερή. Σε κάθε περίπτωση, η Φίτεσε χρειάζεται γκολ και θα ανοιχτεί για να το πετύχει. Έχουν την ποιότητα οι φιλοξενούμενοι για να συμβάλουν στο σκορ, πάμε λοιπόν με το over 2.5 σε combo με το αμφίσκορο.

Παρί FC – Λανς

Με τρία «φτωχά» μεν πολύτιμα δε 1-0 στη σειρά, έκανε ντεμαράζ στις τελευταίες στροφές της κανονικής διάρκειας της σεζόν και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ ανόδου. Ένας στόχος που η Παρί FC τον είχε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν. Πάει πλήρης απόψε κόντρα στη Λανς, η οποία επίσης τα χρειάστηκε φέτος και παραλίγο να… τινάξει στον αέρα ότι έχτιζε. Σήμερα, οι Βόρειοι υπολογίζεται πως θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 7.000 οπαδούς τους. Έχουν ξεκάθαρα την ποιότητα για να βρεθούν στον τελικό των πλέι-οφ αν παίξουν όπως πρέπει. Υπάρχει και με το παραπάνω αξία στο διπλό των «λανσουά» και θα το βάλουμε στο δελτίο μας.

Μάθε τα πάντα για την novibet στο Foxbet.gr

To Top