Γιατράς: «Η ευθύνη βαραίνει εμένα»

Ο Μάκης Γιατράς ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τον αποκλεισμό της Εθνικής Νέων από τα προημιτελικά του Eurobasket U20.
Όπως είναι γνωστό η ελληνική ομάδα γνώρισε την ήττα στο νοκ άουτ παιχνίδι από το Βέλγιο με 87-72 με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης και απλά να… αρκεστεί στα παιχνίδια της τελικής κατάταξης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Γιατράς πήρε την ευθύνη πάνω του για το κακό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ομάδα έπρεπε να είναι έτοιμη. Δεν ήταν συγκεντρωμένη, δεν ήταν έτοιμη και η ευθύνη βαραίνει εμένα. Ήταν αποτυχία αυτό το αποτέλεσμα. Πίστευα πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Και κατέληξε: « Αυτές ήταν οι φιλοδοξίες μας και ότι μπορούσαμε να τα αλλάξουμε όλα μετά τις δύο πρώτες ήττες. Μέσα στο γήπεδο φαίνονται όμως όλα. Χάσαμε απόλυτα δίκαια από μια καλύτερη ομάδα. Η ευθύνη είναι δική μου. Το τουρνουά όμως δεν τελειώνει εδώ και πρέπει να το βάλουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε με νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια».

To Top