ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιατράς: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, θα βρει τον δρόμο του”

Για την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Άρη, μίλησε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, ενώ υποστήριξε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες, κάνουν κύκλους και όχι βήματα προς τα πίσω.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και στην δημιουργία και στην ευστοχία. Το είδαμε σοβαρά, ήμασταν καλοί και κερδίσαμε».

Για την προσθήκη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη: «Ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Ο Λουκάς είναι μεγάλο όνομα, με μεγάλη καριέρα. Εμάς μας ενδιαφέρει πως παίζει η ομάδα. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Εμείς σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο Λουκάς είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του».

Για την κατάσταση που είναι ο Άρη τώρα: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο. Και οι μεγάλες ομάδες κάνουν κύκλους και όχι βήματα προς τα πίσω. Ο Άρης θα βρει τον δρόμο τους. Ο Προμηθέας κάνει βήματα προς τα πάνω. Αγωνιστικά κερδίσαμε τον Άρη. Εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να είναι η ομάδα καλά. Την επόμενη χρονιά υπάρχουν στόχοι και θέλουμε να τους υλοποιήσουμε»

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Το έχω ξαναπεί. Να πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδος, στην Ευρώπη να περάσουμε στους 8 και όπου μπορούμε πιο ψηλά και στην Ελλάδα να παίξουμε ξανά στους τελικούς. Αυτό θέλω και δεν φοβάμαι να το πω. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει επειδή το λέω».

Για την στιγμή που ξεχωρίζει μέσα στο 2019: «Ήταν μια εξαιρετική χρονιά, σε όλα τα επίπεδα και τις υποδομές. Δεν ξεχωρίζω κάποια στιγμή, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μία, θα ήταν η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, επειδή ήταν και νοκ-άουτ παιχνίδι. Μπορεί να την ξεχωρίζω σαν στιγμή, αλλά δεν ήταν η μοναδική».

To Top