Γιατρός Μαραντόνα: «Θέλει να φύγει, τον συγκρατήσαμε»

Πολύ ευχάριστα τα νέα από τον προσωπικό γιατρό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, για την μετεγχειρητική πορεία του Ντιεγκίτο, μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο.

Δεν… κρατιέται ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! Η μετεγχειρητική πορεία του 60χρονου Αργεντινού θρύλου, μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο, είναι πολύ καλή, όπως επισήμανε ο προσωπικός του γιατρός, Λεοπόλδο Λούκε.

«Η εξέλιξη εξακολουθεί να είναι πολύ καλή. Ως νέο της ημέρας, του κάναμε την εξέταση ελέγχου και ήταν εξαιρετική, είμαστε πολύ χαρούμενοι και εκείνος με πολλή διάθεση για να φύγει» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Λούκε.

«Στόχος είναι να τον έχουμε υπό παρακολούθηση άλλη μια ημέρα, νιώθει ήδη έτοιμος για εξιτήριο, μιλήσαμε με τους θεράποντες ιατρούς και τον βλέπουν επίσης έτοιμο, αλλά εγώ θέλω να τον κρατήσω ακόμα μια ημέρα» συνέχισε ο γιατρός, συμπληρώνοντας ότι «θέλει να φύγει, αλλά τον συγκρατήσαμε, προσπαθούμε να τον πείσουμε ότι είναι θέμα ελέγχου, αλλά μπορεί και να φύγει. Ελπίζουμε να μείνει μέχρι αύριο (σ.σ. Παρασκευή 06/11), δεν πρέπει να μεταφερθεί πουθενά».

To Top