Για ακόμα τρία χρόνια στη Βέρντερ Βρέμης ο Καπίνο

O Στέφανος Καπίνο θα είναι παίκτης της Βέρντερ Βρέμης και για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους “πράσινους” και μάλιστα με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πέρυσι έπαιξε μόλις ένα ματς πρωταθλήματος με την Βέρντερ στην πρώτη του σεζόν μετά την απόκτησή του από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Με ένα σοβαρό τραυματισμό να τον κρατάει νοκ-άουτ για μερικούς μήνες και να μην του επιτρέπει να βγει νικητής στην άτυπη μάχη με τον Τσέχο, Γίρι Παβλένκα, για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Βέρντερ να εκτιμήσει την αξία του Στέφανου Καπίνο, με τους “πράσινους” να έρχονται σε συμφωνία μαζί του για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον ίδιο) και να ανακοινώνουν την Τετάρτη την έναρξη της νέας συνεργασίας.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την επέκταση του συμβολαίου μου με την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και ελπίζω οι στόχοι οι δικοί μου και της Βέρντερ να γίνουν πραγματικότητα τις επόμενες σεζόν και να συνεχίσουμε όλοι μαζί και στο μέλλον”, ήταν το μήνυμα του Καπίνο μέσω της επίσημης σελίδας των “πράσινων” στο Twitter.

“Μπορώ μόνο να τονίσω την εκτίμησή μου για αυτόν. Ο Στέφανος είναι μία πολύτιμη μονάδα για την ομάδα μας που δεν θέλαμε να χάσουμε”, τόνισε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο τεχνικός της Βέρντερ, Φλόριαν Κόνφελντ.

To Top