Για ανθρωποκτονία ο δράστης του οπαδικού μαχαιρώματος στα Χανιά

Αναλυτικά το πως έγινε το οπαδικό επεισόδιο στα Χανιά που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 19χρονου που βρίσκεται στην εντατική.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το οπαδικό επεισόδιο που έγινε στα Χανιά χθες το μεσημέρι και είχε ως αποτέλεσμα ένα 19χρονο παιδί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή…

Με την αστυνομία να έχει προχωρήσει στην σύλληψη όσων εμπλέκονται στο περιστατικό αυτό, έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι λεπτομέρειες για το πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Όλα έγιναν μέρα-μεσημέρι στην πόλη της Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αναγνώστου Γονογή, περίπου πίσω από τα γραφεία της ΔΕΗ και συγκεκριμένα επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αναξαγόρα.

Οι δύο παρέες που υποστηρίζουν διαφορετικές μεγάλες ομάδες, επέβαιναν σε διαφορετικά αυτοκίνητα τα οποία συναντήθηκαν, με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε στηθεί ενέδρα.

Και αυτό γιατί από την πλευρά του θύματος, κάποιος υποστήριξε οτι ένα όχημα τους έκλεισε ξαφνικά το δρόμο.

Μόλις λοιπόν «διασταυρώθηκαν» αρχικά υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, όμως στη συνέχεια δύο πλευρές άρχισαν να συμπλέκονται με μπουνιές, κλωτσιές και ότι άλλο είχαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Κρήτη, από τη μία παρέα ένας 24χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 19χρονο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

Στην εικόνα του αυτή, οι δύο ομάδες διαλύθηκαν για να γλιτώσουν την σύλληψη, όμως κάποιος μετέφερε τον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανιών.

Αντικρίζοντάς τον, οι γιατροί που ήταν εκεί, αμέσως κατάλαβαν οτι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, καθώς μία από τις μαχαιριές είχε φτάσει κοντά στο μυοκάρδιο και χρειάστηκε να του κάνουν θωρακοτομή.

Το χειρουργείο, αν και ήταν δύσκολο, πήγε καλά, όμως ο 19χρονος δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Νοσηλεύεται στην εντατική, με τα επόμενα 24ωρα να είναι πολύ κρίσιμα όπως λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του.

Στο μεσοδιάστημα η Ασφάλεια Χανιών είχε ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό όσων συμμετείχαν στο επεισόδιο, κάνοντας πολλές προσαγωγές.

Σύντομα με τα στοιχεία που είχαν μαζέψει κατάφεραν να εντοπίσουν και τους 5 νεαρούς από τις δύο ομάδες που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και να τους οδηγήσουν σήμερα στον εισαγγελέα.

Ο δράστης του μαχαιρώματος, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

To Top