Για δεύτερη φορά μέσα σ΄ έναν χρόνο «επιστρατεύεται» ο Κουτσονίκας

Από χθες βρίσκεται και πάλι στο «τιμόνι» του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Άρη ο Βαγγέλης Κουτσονίκας, που κλήθηκε να ‘βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά’ μέχρι το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Άλλωστε, οι «κίτρινοι» έχουν μείνει από νωρίς εκτός στόχων, μετά τον αποκλεισμό τους από την 8άδα του κυπέλλου την περασμένη Τρίτη και την ήττα από την Νίκη Αιγινίου το Σάββατο, που τους «έκλεισε» το δρόμο για την 4άδα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κουτσονίκας «επιστρατεύεται» για την ανδρική ομάδα, όντας ούτως ή άλλως προπονητής στα τμήματα υποδομής των «κίτρινων» τα τελευταία χρόνια.

Η παλιά δόξα του Άρη κλήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στις 11 Μαρτίου, μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Γιάτση, και κάθισε ουσιαστικά για έναν μήνα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα βρίσκονταν και πέρυσι περίπου στην ίδια θέση με τη φετινή, αφού είχε αποκλειστεί από την 4άδα του κυπέλλου και πάλευε για την 5η-6η θέση.

Ο απολογισμός του την περασμένη χρονιά ήταν δύο νίκες (με Ηρακλή και Κηφισιά) και δύο ήττες (Παναθηναϊκό και Σύρο) και η κατάληξη της 6ης θέσης στο φινάλε της περιόδου.

To Top