«Για εμάς τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα», λένε στην Ριζούπολη

Με άλλο μάτι βλέπει την συνέχεια ο Απόλλων Σμύρνης μετά τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα. Η αθηναϊκή ομάδα στρέφεται στον αγώνα με τον Άρη που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέρει το a-sports.gr: “Μετά το ματς με τον ΟΦΗ οι παίκτες στις συζητήσεις τους έλεγαν ότι «για εμάς τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα», δείχνοντας έτσι αποφασισμένοι να πάρουν και τις απαραίτητες νίκες στις επόμενες αγωνιστικές.

Επίσης, οι «κυανόλευκοι» υπογράμμιζαν ότι «αποδείξαμε όχι μόνο στο Ηράκλειο, αλλά σε όλα τα τελευταία παιχνίδια ότι είμαστε για πιο ψηλά, δεν έχουμε καμία σχέση με την ουρά της βαθμολογίας. Με τον ΟΦΗ εμείς κάναμε την πιο κλασική ευκαιρία και αξίζαμε τη νίκη».

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη, λοιπόν, έχουν φτιάξει την ψυχολογία τους, υπάρχει αυτοπεποίθηση και νιώθουν δυνατοί και έτοιμοι για την αντεπίθεση.

Φυσικά, άπαντες στην ομάδα… βγάζουν το καπέλο στον πολύπειρο τεχνικό, που έχει διορθώσει τα… κακώς κείμενα του περασμένου διμήνου και με τη δουλειά του έχει οδηγήσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην ανάκαμψη.

Τέλος, με καλό μάτι είδαν άπαντες στον Απόλλωνα τόσο την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την Ξάνθη όσο και τις ισοπαλίες σε Λιβαδειά και Ιωάννινα, καθώς με ενδεχόμενο τρίποντο επί του Άρη την επόμενη Δευτέρα (11/11) στη Ριζούπολη η κατάσταση στο πρωτάθλημα θα γυρίσει για τα καλά υπέρ των «κυανόλευκων»”.

To Top